«Δεν έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε»

23:27 16/4/2015 - Πηγή: AEK365

Η κλήρωση της Εθνικής ομάδας νέων γυναικών για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στο Μεξικό πραγματοποιήθηκε. Η Εθνική ομάδα θα δώσει το παρόν στην πόλη της Κεντρικής Αμερικής 17-23 Αυγούστου. Οι μέχρι στιγμής αντίπαλοι της Εθνικής είναι η Ιαπωνία και η Ρωσία (υπολείπεται μια, η οποία θα πάρει wild card).

Για την κλήρωση μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ,

ο συνεργάτης του Γιώργου Μορφέση, Στέφανος Λέανδρος. Ο έλληνας προπονητής, δήλωσε: «Ο όμιλος δεν έχει συμπληρωθεί, καθώς περιμένουμε ακόμα μια ομάδα. Δεν ξέρουμε ποια θα είναι αυτή. Μιλώντας με τα δεδομένα που υπάρχουν, είναι ένα πρωτάθλημα που θα γίνει με την συγκεκριμένη μορφή, δηλαδή με τους νέους κανονισμούς της FINA. Κάθε κλήρωση, έχει πάντα δύο καλές ομάδες. Η Ιαπωνία μια ανερχόμενη ομάδα, δείχνει βήματα προόδου. Με μια πρώτη ματιά, είναι μια νορμάλ κλήρωση, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί το πρωτάθλημα, γιατί θα διεξαχθεί με τους νέους κανονισμούς. Θα έχουμε 11 παίκτριες στο σύνολο, 6 θα βρίσκονται στο νερό. Αυτά είναι νέα δεδομένα, τα οποία δεν ξέρω πόσο θα μας ωφελήσουν ή πόσο θα μας δυσκολέψουν.

Για το αν η ομάδα προετοιμάζεται για τα νέα δεδομένα στο άθλημα, ο Στέφανος Λέανδρος, σημείωσε: «Δυστυχώς δεν έχουμε το χρόνο να προετοιμαστούμε με τα νέα δεδομένα. Κάποια κορίτσια μπορεί και να βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής γυναικών. Εγώ και ο Γιώργος (Μορφέσης) θα λείπουμε με την Εθνική γυναικών και μένει μικρό χρονικό διάστημα από τη στιγμή που θα γυρίσουμε. Η προετοιμασία θα αφορά την Εθνική γυναικών για το παγκόσμιο, που οι κανονισμοί θα είναι, όπως τους γνωρίζουμε τώρα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην έχουμε αρκετό χρόνο να προσαρμοστούμε. Το ερώτημα είναι πως θα επηρεαστούν οι ομάδες από τα νέα δεδομένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα