Δεν δεσμεύτηκε η ΠΑΕ να δώσει τις εισπράξεις στους παίκτες!

15:25 8/12/2011 - Πηγή: AEK365

Την περασμένη Τρίτη οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία εξηγούσαν στον κόσμο τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κάνοντας μάλιστα λόγο για μία πρώτη κινητοποίηση. Με αυτό τον τρόπο άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι μπορεί να υπάρξουν και άλλες, πιο σοβαρές και ουσιαστικές. Το aek365.gr, πήρε θέση από την πρώτη στιγμή για το συγκεκριμένο θέμα και είχε

προτείνει τα χρήματα από τις καθαρές εισπράξεις του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (το τελευταίο εντός της χρονιάς), να διατεθούν όλα στους παίκτες. Έθεσε μάλιστα και ψηφοφορία στους αναγνώστες του, με το συγκεκριμένο ερώτημα . Κρίθηκε σκόπιμο να γίνει κάτι τέτοιο, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που έχουν κάνει οι -επί 6 έως 10 μήνες- απλήρωτοι παίκτες, που παλεύουν απέναντι σε όλους και σε όλα και έχουν καταφέρει Δεκέμβρη μήνα να έχουν την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η συγκεκριμένη θέση βρήκε και άλλους υποστηρικτές. Από οργανωμένους συνδέσμους, που εξέδωσαν παρόμοιες ανακοινώσεις-θέσεις, μέχρι τον απλό κόσμο, ο οποίος «αγκάλιασε» αυτή την ιδέα και μάλιστα με όποιο μέσο μπορούσε (forum, ραδιόφωνα, ιστοσελίδες), προσπαθούσε να την προωθήσει για να φτάσει στα αυτιά των διοικούντων της ΠΑΕ και να εκδώσουν μία ανακοίνωση-δέσμευση. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως έφτασε... μισό στην διοίκηση της ΑΕΚ. Και λέμε... μισό, διότι η «περιβόητη» αυτή ανακοίνωση εκδόθηκε, η ΠΑΕ έκανε κάλεσμα στον κόσμο για να δώσει δυναμικό «παρών» στο σαββατιάτικο παιχνίδι, αλλά σε κανένα σημείο της δεν δείχνει να δεσμεύεται ότι τα «καθαρά» χρήματα από τις εισπράξεις, θα πάνε όλα στους ποδοσφαιριστές. Και όλα αυτά, κόντρα σε όλη στην φημολογία που υπήρχε από το πρωί, πως η εν λόγω ανακοίνωση θα ήταν δεσμευτική.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας μας που στήριξαν την προσπάθεια των παικτών στον αγώνα με την Κέρκυρα και να τους συγχαρεί για την άψογη και κόσμια στάση που έχουν κρατήσει από την αρχή της σεζόν.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα η ΑΕΚ χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τη βοήθεια του κόσμου της για να ξεπεράσει τις πολλές απουσίες και να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Από την πλευρά μας μειώσαμε στο ελάχιστο δυνατό την τιμή του εισιτηρίου και ελπίζουμε στη μαζική ανταπόκρισή σας, η οποία θα βοηθήσει τα μέγιστα τους ποδοσφαιριστές μας σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα