Δεν άντεξε να έχει 50 οργασμούς την ημέρα και αυτοκτόνησε!

14:44 5/12/2012 - Πηγή: AEK365

Το Σαββατοκύριακο στο Spring Hill στην Φλόριντα των ΗΠΑ βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της η 39χρονη Gretchen Molannen με τις Αρχές να κάνουν λόγο για αυτοκτονία.
Πρόκειται για την γυναίκα η οποία πριν λίγο καιρό είχε εξομολογηθεί πως είχε 50 οργασμούς την ημέρα και μην αντέχοντας άλλο την κατάσταση έβαλε τέλος στην ζωή της. Μάλιστα η ασθένεια που είχε η 39χρονη γυναίκα, δηλαδή επίμονη διέγερση των γεννητικών οργάνων την έκανε να υποφέρει, να μην μπορεί να δουλέψει, να μην μπορεί να χαρεί το σεξ , ενώ είχε πλέον και πολλά ψυχολογικά προβλήματα Η μόνη λύση που μπορούσε να την ανακουφίσει ήταν ο αυνανισμός αλλά και αυτό μόνο για λίγη ώρα. Και βέβαια ήταν κάτι που την έκανε να νιώθει ντροπή.

Η Gretchen, μια εβδομάδα πριν αυτοκτονήσει είχε δώσει μια συγκλονιστική συνέντευξη στην εφημερίδα Tampa Bay Times όπου περιέγραφε το πρόβλημά της αλλά και τόνιζε πόσο δυστυχισμένη είναι και πως έχει σκεφτεί να αυτοκτονήσει. Χθες ο φίλος της με τον οποίο να σημειώσουμε ότι ήταν σε θέση να κάνει σεξ μόνο 4 φορές το χρόνο, έστειλε mail στην εφημερίδα λέγοντάς τους οτι η 39χρονη δεν θα μπορούσε να δει το ρεπορτάζ γιατί είχε αυτοκτονήσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα