«Δεν αλλάζουν οι στόχοι μας»

17:25 31/10/2011 - Πηγή: AEK365

Μετά από εννιά χρόνια αργότερα, ο Άρης Μαρμούρης ΑΕ κατάφερε να κερδίσει ξανά εκτός έδρας τους Πράσινους, επικρατώντας αυτή τη φορά πιο εύκολα με 3-0, χωρίς να έχει τα ονόματα του παρελθόντος και με μια σχεδόν αμιγώς ελληνική ομάδα, αφού ο τραυματισμός του Ιβάιλο Μπαρούτοφ, έφερε στο βασικό σχήμα τον Νίκο Παλέντζα και μοναδικό ξένο τον λίμπερο Μάρκο Σάμαρτζιτς.
«Εμείς πήραμε μια απόφαση να στηριχθούμε σε έναν ελληνικό κορμό. Κάθε απόφαση έχει ρίσκο και κινδύνους,

αλλά όταν προσπαθείς να δημιουργείς σωστές συνθήκες δουλειάς τότε λογικά θα έρθουν και τα αποτελέσματα», τονίζει ο πρόεδρος των κίτρινων Νίκος Παπαδόπουλος και συνεχίζει: «Σίγουρα το γεγονός ότι κερδίσαμε εκτός έδρας, μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, που έχει τρεις ξένους είναι πολύ θετικό, αλλά είναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε. Το βέβαιο είναι πάντως ότι η επιλογή μας να διαμορφώσουμε από νωρίς το ρόστερ της ομάδας και να έχουμε την ομάδα σχεδόν όλη στη διάθεση του προπονητή μας, ήταν πολύ σημαντικό. Στα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι είμαστε μια καλοδουλεμένη ομάδα η οποία μπορεί να ξεπεράσει με επιτυχία και ατυχίες όπως αυτή με τον Μπαρούτοφ».
Όταν ξεκινούσε η σεζόν διοίκηση και ομάδα είχαν θέσει ως στόχο την επιστροφή του Άρη Μαρμούρης ΑΕ στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Κι αυτός ο στόχος δεν αλλάζει όπως ξεκαθαρίζει ο κ. Παπαδόπουλος. «Μια νίκη, όσο μεγάλη κι αν είναι δεν μπορεί να αλλάξει τους στόχους μιας ομάδας μετά από μόλις δύο αγώνες. Εμείς θέλουμε να επιστρέψει ο Άρης Μαρμούρης ΑΕ στην Ευρώπη και γι' αυτό θα προσπαθήσουμε».
Ο Χρήστος Κιόσης βρίσκεται για 3η χρονιά στους κιτρινόμαυρους και θεωρεί ότι το μεγάλο όπλο τους τη φετινή σεζόν: «Είναι το γεγονός ότι η ομάδα διαθέτει παίκτες γεμάτους με φιλοδοξία. Ο Άρης Μαρμούρης έκανε μια συνειδητή επιλογή να στηριχθεί σε έναν ελληνικό κορμό και νομίζω ότι κόντρα σε Ηρακλή και Παναθηναϊκό αποδείξαμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της σεζόν».
Ο 29άχρονος κεντρικός παραδέχθηκε ότι η παρουσία του Νίκου Παλέντζα «ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, όχι γιατί υπήρχε αμφιβολία ως προς τις ικανότητες του, αλλά γιατί σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έχασε την αυτοσυγκέντρωση του κι έπαιξε σαν ένας πολύ έμπειρος αθλητής. Κι αυτό είναι μια δικαίωση της δουλειάς που κάνουμε από τα μέσα Αυγούστου».
Αυτό πάντως που δεν αλλάζει είναι οι στόχοι της ομάδας... «Εμείς δεν πρόκειται να τρελαθούμε επειδή κάναμε μια μεγάλη νίκη. Έχουμε παίξει μόλις δύο ματς κι έχουμε άλλα είκοσι στην κανονική διάρκεια, σε ένα πρωτάθλημα όπου οι ισορροπίες είναι λεπτές και εύθραυστες. Ελπίζω πάντως αυτή η νίκη μας να φέρει ακόμη περισσότερο κόσμο, απ' αυτόν που είχαμε στην πρεμιέρα, στα επόμενα παιχνίδια μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα