Δέλλας: Να… ξεμπλοκάρουμε το μυαλό μας

17:38 23/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος μόνο με τους βαθμούς και όχι με την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, παρουσιάστηκε με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, ο Τραϊανός Δέλλας. Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε αρχικά: «Κάναμε μία μέτρια εμφάνιση, είχαμε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και με τις αλλαγές η ομάδα έπαιξε λίγο πιο ελεύθερα. Το ζητούμενο είναι πάντα οι τρεις βαθμοί και μόνο αυτό κρατάω

από το σημερινό παιχνίδι και θέλω να αφήσω την εμφάνιση»

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τις μεταπτώσεις που παρουσιάζει η ομάδα, από παιχνίδι σε παιχνίδι, για να πει: «Δεν είναι εύκολο αλλά θα πρέπει να δούμε πως θα γίνουμε πιο σταθεροί στις εμφανίσεις μας. Θα πρέπει να δούμε πως δεν θα έχουμε διακυμάνσεις στην απόδοσή μας. Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου, προσπαθούν καθημερινά στην προπόνηση, αλλά αυτά που κάνουμε στην προπόνηση θα πρέπει να τα βγάζουμε και στο γήπεδο. Είναι κάτι που θα το δούμε μεταξύ μας, προκειμένου να μην έχουμε τέτοια φαινόμενα»
Ο
λοκληρώνοντας κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο και ήταν και αυτοί που δημιούργησαν και εκτέλεσαν, τη φάση του γκολ: «Για αυτό βρίσκονται όλοι οι παίκτες στην ομάδα, για να είναι έτοιμοι όποτε θα τους χρειαστούμε. Είναι σίγουρα κάτι πολύ καλό, αλλά θα πρέπει όλοι από εδώ και πέρα να δούμε πως θα παίξουμε πιο γρήγορα και πιο απλά και να ξεμπλοκαριστούμε. Τουλάχτιστον στο μυαλό γιατί σήμερα φάνηκε πως ήμασταν μπλοκαρισμένοι εκεί και όχι στα πόδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα