«Δείξαμε χαρακτήρα»

22:51 14/4/2013 - Πηγή: AEK365

«Όλοι ξέραμε τη σπουδαιότητα που είχε για την επόμενη μέρα στην ομάδα μας το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να το κερδίσουμε αλλά αν κάνουμε μια αποτίμηση, μπήκαμε πολύ καλά στον αγώνα και με το δοκάρι μπορούσαμε να προηγηθούμε και φάγαμε το γκολ από μια φάση δουλεμένη. Μετά όσο περνούσε η ώρα το άγχος δημιούργησε νευρικότητα και δεν παίξαμε ορθολογικά στο πρώτο μέρος. Παίζαμε με μια ομάδα πολύ καλή στην κόντρα, κατάσταση δύσκολα διαχειρίσιμη αυτή. Στο δεύτερο ημίχρονο εκεί που προσπαθούσαμε να ισοφαρίσουμε φάγαμε γκολ

στην κόντρα και καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο ήταν. Καταφέραμε όμως να γυρίσουμε το παιχνίδι, δείξαμε χαρακτήρα. Συγχαρητήρια στα παιδιά κι αν είχαμε λίγο χρόνο ακόμη θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει», τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο βαθμός είναι σπουδαίος όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Έχουμε έναν τελικό ακόμη και θα προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι μόνο η δική μας ομάδα. Έτσι ζούμε, με το στίγμα μας και τη δική μα προσπάθεια. Γιατί να μην τα καταφέρουμε; Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα κι ας είναι σε δύσκολη κατάσταση. Έχουμε μεγάλα ποδοσφαιρικά μεγέθη γύρω μας κι έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια. Στο τελευταίο παιχνίδι να οριστικοποιήσουμε το στόχο της παραμονής. Ίσως να μας αρκεί και το αποτέλεσμα της ισοπαλίας για να σωθούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα