Δείτε στους κινηματογράφους...

01:22 11/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο θηλυκός Τζέισον Μπορν!

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ επανέρχεται μέσα σε λίγους μήνες μετά το Contagion με μια ακόμα ταινία, το «Η Τιμωρός». Πρωταγωνίστρια η επικίνδυνα γοητευτική Τζίνα Καράνο, η οποία είναι μια μυστική πράκτορας, η οποία ανακαλύπτει ότι κάποιος την έχει προδώσει και τώρα την κυνηγούν πληρωμένοι δολοφόνοι. Η Καράνο που κατέχει άριστα τις πολεμικές τέχνες τα βάζει με μια στρατιά διάσημων αντρών σταρ που τραβάνε το βλέμμα μας. Σίγουρα μια εντυπωσιακή

περιπέτεια που ξεχωρίζει και είναι ότι πρέπει για την πρώτη ταινία σας σε θερινό σινεμά. Του Στίβεν Σόντερμπεργκ, με τους Τζίνα Καράνο, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Μάικλ Φασμπέντερ, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Αντόνιο Μπαντέρας, Μάικλ Ντάγκλας.

Ελληνικό... ψάρι με πατάτες

Ο Ηλίας Δημητρίου μας μεταφέρει στο Λονδίνο σε ένα μαγαζί «Fish 'n' chips», όπως είναι και ο τίτλος της ταινίας, όπου δουλεύει ένας Κύπριος που ζει μια μίζερη πραγματικότητα. Επιστρέφει στην πατρίδα, όταν αρρωσταίνει η μητέρα του και ανοίγει ένα δικό του μαγαζί και σύντομα ανακαλύπτει ότι η Κύπρος δεν είναι Αγγλία... Η ταινία απέσπασε το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη στα πρόσφατα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και μοιάζει πολλά υποσχόμενη. Του Ηλία Λογοθέτη, με τους Μάριο Ιωάννου, Μαρλίν Καμίνσκι, Αν-Μαρί Ο'Σάλιβαν, Διομήδη Κουφτερό.

Όχι άλλο καμένη ταινία με τον Νίκολας Κέιτζ

Τα τελευταία χρόνια έχουμε πραγματικά βαρεθεί να βλέπουμε τον Νίκολας Κέιτζ να παίζει σε τόσο κακές ταινίες. Και το χειρότερο είναι ότι επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη! Έτσι, επανέρχεται με το δεύτερο μέρος της ταινίας «Ghost Rider: Το Πνεύμα της Εκδίκησης». Ο γνωστός ήρωας του κόμικ της Marvel βρίσκει ίσως την τραγικότερη μεταφορά ήρωα στον κινηματογράφο, ενώ η ταινία θεωρείται το ίδιο κακή με την πρώτη. Των Μαρκ Νεβελντάιν, Μπράιαν Τέιλορ. Με τους Νίκολας Κέιτζ, Βιολάντε Πλασίντο.

Η Κυρία του Κυρίου Χίτσκοκ

Μια από τις καλύτερες ταινίες του Χίτσκοκ, «Η Κυρία Εξαφανίζεται», του 1938 προβάλλεται ξανά στα σινεμά. Βασισμένο στο μυθιστόρημα της Έθελ Λίνα Γουάιτ, η υπόθεση θέλει μια νεαρή Αγγλίδα να ταξιδεύει στο ίδιο τρένο με μια ηλικιωμένη γκουβερνάντα. Στη διάρκεια του ταξιδιού η γκουβερνάντα εξαφανίζεται και προς μεγάλη έκπληξη της νεαρής ηρωίδας, όλοι οι επιβάτες του τρένου αρνούνται την ύπαρξή της. Όλα τα στοιχεία που έκαναν τον Χίτσκοκ όχι μόνο διάσημο, αλλά και ευφυή σκηνοθέτη είναι εδώ, κρατώντας τον θεατή συνεχώς σε αγωνία. Του Άλφρεντ Χίτσκοκ, με τους Μάργκαρετ Λόκγουντ, Μάικλ Ρεντγκρέιβ, Πολ Λούκας, Ντάμε Μέι Γουίτι, Σεσίλ Πάρκερ, Λίντεν Τράβερς, Νότον Γουέιν

*Πατώντας τους τίτλους των ταινιών μπορείτε να δείτε περισσότερα γι' αυτές, ενώ παρακάτω υπάρχουν τα τρέιλερ τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα