Δείτε στους κινηματογράφους...

22:37 7/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ένα από τα πιο αναμενόμενα μπλοκμπάστερ του καλοκαιριού έρχεται από σήμερα στους κινηματογράφους και αναμένεται να χτυπήσει «στα ίσια» τους Εκδικητές.

Μυθολογία στο Διάστημα

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ επιστρέφει με την ταινία «Προμηθέας». Μια ομάδα εξερευνητών ανακαλύπτει στοιχεία για την προέλευση του ανθρώπινου είδους στη Γη. Τα στοιχεία αυτά τους οδηγούν σ' ένα συναρπαστικό ταξίδι στα πιο σκοτεινά σημεία του σύμπαντος, όπου θα χρειαστεί να διεξάγουν έναν τρομακτικό αγώνα για να σώσουν το μέλλον της ανθρώπινης φυλής.

Μια άκρως εντυπωσιακή ταινία με απίστευτα ειδικά εφέ που θα σας

αφήσουν με ανοιχτό το στόμα! Η ταινία ουσιαστικά αποτελεί το πρίκουελ της ομώνυμης ταινίας του 1979, αλλά η εικόνα που θα δείτε δεν έχει καμία σχέση με ό,τι είχατε δει ως τώρα. Το γεγονός μάλιστα ότι η ταινία κυκλοφορεί και σε τρισδιάστατη μορφή κάνει το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό. Το μόνο αρνητικό είναι το κάπως απογοητευτικό τέλος, το οποίο όμως μας προϊδεάζει και για συνέχεια... στα συν η συμμετοχή τόσο σημαντικών ηθοποιών. του Ρίντλεϊ Σκοτ, με τους Νούμι Ραπάς, Λόγκαν Μάρσαλ-Γκριν, Μάικλ Φασμπέντερ, Σαρλίζ Θερόν, Γκάι Πιρς, Ίντρις Έλμπα, Πάτρικ Γουίλσον

Το χρώμα του έρωτα

Ο Τέρενς Ντέιβις μας μεταφέρει στο Λονδίνο του 1950, όπου μια γυναίκα εγκαταλείπει τον σύζυγό της για χάρη ενός γοητευτικού άνδρα. «Το Βαθύ Μπλε του Έρωτα» είναι μια μελέτη της απαγορευμένης αγάπης, της καταπιεσμένης επιθυμίας και του φόβου της μοναξιάς, αλλά ταυτόχρονα και μια βαθύτατα συγκινητική ερωτική ιστορία. Εντυπωσιακή η Ρέιτσελ Βάις. Του Τέρενς Ντέιβις, με τους Ρέιτσελ Βάις, Τομ Χίντλεστον, Σάιμον Ράσελ Μπιλ.

Έρωτας με ημερομηνία λήξης

Στην ταινία «Ο Έρωτας Κρατάει τρία χρόνια», ο Μαρκ Μαρονιέ το πρωί είναι κριτικός λογοτεχνίας και το βράδυ καλύπτει το κοσμικό ρεπορτάζ. Μόλις έχει πάρει διαζύγιο από την Αν. Τώρα πια είναι σίγουρος πως ο έρωτας δεν κρατάει παρά μόνο τρία χρόνια. Έχει μάλιστα γράψει και ένα αιχμηρό βιβλίο για να το αποδείξει, όμως η συνάντησή του με την Αλίς πρόκειται να ανατρέψει οτιδήποτε πίστευε για σίγουρο. Μια ακόμα ερωτική ιστορία από το γαλλικό σινεμά που αρέσκεται σε αυτές. Του Φρεντερίκ Μπεϊγκμπεντέρ, με τους Γκασπάρ Προυστ και Λουίζ Μπουργκουάν.

Ο Χίτλερ μετακομίζει...

Η Πορτογαλίδα ηθοποιός Μαρία ντε Μεντέιρος, υποτίθεται ότι γυρίζει ένα ντοκιμαντέρ για τη διάσημη Γαλλίδα συνάδελφό της Μισελίν Πρελ. Σ'αυτό το «ντοκιμαντέρ» που στην πραγματικότητα είναι κανονική ταινία, η ηθοποιός ανακαλύπτει μια θεωρία συνωμοσίας: Ο Χίτλερ, λέει, συνεργάστηκε με το Χόλιγουντ για να καταστρέψουν το ευρωπαϊκό σινεμά. Εξ ου και ο πολύ πιασάρικος τίτλος της ταινίας: «Ο Χίτλερ στο Χόλιγουντ». Του Φρεντερίκ Σοσέρ, με τους Μαρία ντε Μεντέιρος, Μισελίν Πρέσλ, Ναταλί Μπαγιέ, Τόνι Μάρσαλ, Ντένις Λαβάντ, Βιμ Σέντερς, Αντρέι Κοντσαλόφσκι, Θεόδωρος Αγγελόπουλος

Μεγάλος Έρωτας με μεγάλους πρωταγωνιστές

Με πρωταγωνιστές τον Κάρυ Γκραντ και την Ντέμπορα Κερ η ταινία «Ένας Μεγάλος Έρωτας» από το 1957 μας μετα

Keywords
Τυχαία Θέματα