Δείτε στους κινηματογράφους...

22:12 12/7/2012 - Πηγή: AEK365

Δεν είναι πολλές οι ταινίες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα, όμως όπως επιβάλλεται τα καλοκαίρια, έχουμε ανάμεσά τους ένα μπλοκμπάστερ!

Τα νιάτα του Ανθρώπου Αράχνη

Ο Σπάιντερμαν αλλάζει πρόσωπο και στη νέα ταινία «The Amazing Spiderman» παίρνει τη μορφή του Άντριου Γκάρφιλντ. Η ταινία εστιάζει κυρίως στον έφηβο Σπάιντερμαν πριν ξεκινήσουν, κάτι που για να είμαστε ειλικρινείς το είχαμε δει και στην πρώτη ταινία με τον Τόμπι Μαγκουάιρ. Ο Πίτερ Πάρκερ

ως γνωστόν είναι ένας καθόλου δημοφιλής έφηβος που μεγαλώνει με τον θείο και τη θεία του. Εν τω μεταξύ, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα και με τις κοπέλες και συγκεκριμένα με μία, τη Γκουέν Στέισι. Κάποια στιγμή όμως μεταμορφώνεται σε σούπερ ήρωα και φυσικά καλείται να αντιμετωπίσει μια φονική απειλή.

Μια ταινία με εντυπωσιακά εφέ που όμως δεν καταφέρνει να φτάσει στο ύψος των Avengers ή έστω του Μπάτμαν. Του Μαρκ Γουέμπ, με τους Άντριου Γκάρφιλντ, Έμα Στόουν, Ρις Ίφανς, Μάρτιν Σιν.

Σόρρυ, Λάθος!

Το «Γράψε Λάθος», είναι η ιστορία μιας μεγάλης διαμάχης μεταξύ ενός πατέρα και του γιου του. Εκκεντρικοί καθηγητές και οι δύο, έχουν αφιερώσει τις ζωές τους στη δουλειά. Ο πατέρας πεισματάρης καθαρολόγος, που φοβάται το κατεστημένο. Ο γιος του, Ούριελ, αναζητά συνεχώς την αναγνώριση. Μια μέρα, τα πράγματα αλλάζουν. Οι δύο άντρες αλλάζουν θέσεις, όταν ο πατέρας μαθαίνει ότι πρόκειται να λάβει το πιο σεβαστό βραβείο, που υπάρχει. Η απεγνωσμένη ανάγκη του γιου για αναγνώριση προδίδεται, η ματαιοδοξία του εκτίθεται. Ο Ούριελ είναι κατακλυσμένος από περηφάνια και φθόνο. Θα σαμποτάρει τη δόξα του πατέρα του; Το Γράψε Λάθος, είναι η ιστορία ενός παράλογου ανταγωνισμού, του θαυμασμού και φθόνου για ένα υπόδειγμα ανθρώπου, που φέρνει πατέρα και γιο σε μια τελικά και πικρή αντιπαράθεση. Του Γιόζεφ Σέντερ με τους Λίορ Ασκενάζι, Σλόμο Μπαρ-Άμπα.

Κλασική σκανδιναβική λογοτεχνία

Τα τελευταία χρόνια, χάρη και στον Στιγκ Λάρσον της σειράς μυθιστορημάτων «Μillennium», ανθεί ιδιαίτερα και στην υπόλοιπη Ευρώπη το είδος της σκανδιναβικής αστυνομικής λογοτεχνίας. Έτσι μεταφέρεται στον κινηματογράφο ένα ακόμα μυθιστόρημα του είδους, το «Κυνηγοί Κεφαλών», βασισμένο στο βιβλίο του Τζο Νέσμπο από τη Νορβηγία. Ο Ρόγκερ Μπράουν είναι ένας κυνηγός ταλέντων που φαίνεται να έχει μια τέλεια ζωή: επιτυχημένος επαγγελματικά, παντρεμένος με μια όμορφη και καταξιωμένη γυναίκα, διαθέτει μια υπέροχη βίλα, ζει μέσα στην πολυτέλεια - ταυτόχρονα όμως είναι και πνιγμένος στα χρέη. Προκειμένου να αντεπεξέλθει, επιδίδεται σ' αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: κλέβει πολύτιμους πίνακες. Όταν μαθαίνει ότι ο κύριος ανταγωνιστής του, ο Κλας Γκρέβε, ένας άντρας με σκοτεινό παρελθόν, διαθέτει έναν ανεκτίμητο Ρούμπενς, αποφασίζει να αναλάβει δράση. Τα πράγματα όμως περιπλέκονται όταν ο Ρόγκερ βρίσκει στο διαμέρισμα του αντιπάλου του το κινητό της αγαπημένης του γυναίκας. Του Μόρτεν Τίλντουμ με τους Άξελ Χένιε, Σινόβε Μακόντι Λουντ και Νικολάι Κόστερ-Ουαλντάου.

Καλοκαίρι αγκαλιά με τον Χίτσκοκ

Keywords
Τυχαία Θέματα