Δείτε στους κινηματογράφους...

01:12 7/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Γούντι Άλεν συνεχίζει το ταξίδι του στην Ευρώπη

Μετά την Βαρκελώνη, το Λονδίνο και το Παρίσι ο Γούντι Άλεν καταφτάνει στη Ρώμη για την ταινία του «Στη Ρώμη με Αγάπη». Όπως πάντα στις ταινίες του περνά από μπροστά μας στρατιά διάσημων ηθοποιών. Η ταινία αντλεί έμπνευση από το μεσαιωνικό «Δεκαήμερο του Βοκάκιου» και εκτυλίσσεται σε τέσσερα σκετς. Μάλιστα στο ένα συμμετέχει και ο ίδιος ο Άλεν μετά από αρκετά χρόνια αποχής του από μπροστά απ'την κάμερα. Ένας γνωστός αρχιτέκτονας που ξαναζεί τη νιότη του· ένας συνηθισμένος κάτοικος της Ρώμης που μετατρέπεται ξαφνικά σε μεγάλη διασημότητα·

ένα νεαρό ζευγάρι από την επαρχία που πηγαίνει σε διαφορετικές ερωτικές συναντήσεις· ένας Αμερικανός οπερατικός σκηνοθέτης, που προσπαθεί να ανεβάσει έναν καλλίφωνο νεκροθάφτη πάνω στη σκηνή της όπερας συνθέτουν όλη την ταινία. Του Γούντι Άλεν, με τους Έλεν Πέιτζ, Πενέλοπε Κρουθ, Τζέσε Άιζενμπεργκ, Ρομπέρτο Μπενίνι, Άλεκ Μπόλντγουιν και Ορνέλα Μούτι.

Η επαναφορά της Ολικής Επαναφοράς

Ο Λες Γουάιζμαν δημιουργεί το ριμέικ της κλασικής πια ταινίας του 1990, «Ολική Επαναφορά» με τον ίδιο τίτλο και με πρωταγωνιστή όχι τον Σβατζενέγκερ, αλλά τον Κόλιν Φάρελ. Ο Φάρελ έχει εγκλωβιστεί σε μια βαρετή ζωή: δουλεύει στη γραμμή συναρμολόγησης ενός εργοστασίου και είναι παντρεμένος με τη Λόρι (Κέιτ Μπεκινσέιλ). Πολύ σύντομα επιζητά να αποδράσει, έστω και νοητικά, από τη μάταιη καθημερινότητά του κι επισκέπτεται τη Rekall, μια εταιρεία που θα μετατρέψει το όνειρο του να ζήσει ως μυστικός πράκτορας σε πραγματική ανάμνηση. Όμως κάτι πηγαίνει εντελώς στραβά κι ο Ντάγκλας βρίσκεται κυνηγημένος από την αστυνομία και τη γυναίκα του. Στο πλευρό του βρίσκει την Τζέσικα Μπιλ. Του Λες Γουάιζμαν, με τους Κόλιν Φάρελ, Κέιτ Μπεκινσέιλ, Τζέσικα Μπιλ. Η ταινία είναι βασισμένη σε ιστορία του Φίλιπ. Κ. Ντικ.

Τώρα βρέχει και αγελάδες

Στην ταινία «Η Αγελάδα που Έπεσε από τον Ουρανό» ένας αποκομμένος από τον κόσμο σιδεράς συναντά στους δρόμους της πόλης έναν Κινέζο και από τότε ξεκινά μια παράξενη συμβίωση των δύο τους, καθώς ο ένας δεν μιλά κινέζικα και ο άλλος ούτε λέξη ισπανικά. Του Σεμπαστιάν Μπορενστάιν με τους Ρικάρντο Νταρίν, Μουριέλ Σάντα Άνα, Ιγκνάθιο Χουάνγκ.

Όταν το νέο συναντά το παλιό

Ο νέος Σούπερμαν, Χένρι Καβίλ, αφήνει για λίγο τη στολή του ανθρώπου-αράχνη και συναντιέται με τον παλιό Μπρους Γουίλις σε μια περιπέτεια που όμως δεν θα θυμίζει τον παλιό καλό πολύ-σκληρό-για-να-πεθάνει. Στο «Μην Εμπιστεύεσαι Κανέναν», ο Ουίλ φτάνει στην Ισπανία για διακοπές με ένα σωρό προβλήματα στο κεφάλι του. Όταν μυστικοί πράκτορες απαγάγουν την οικογένειά του, ο Ουίλ βρίσκεται εν μέσω ενός ανελέητου κυνηγητού στους δρόμους της Μαδρίτης, στο επίκεντρο του οποίου βρίσκεται μια βαλίτσα. του Μαμπρούκ Ελ Μεχρί, με τους Μπρους Γουίλις, Χένρι Καβίλ, Σιγκούρνι Γουίβερ, Τζόζεφ Μολ, Καρολίν Γκουντολ, Τζιμ Πίντοκ, Βερόνικα Εσεγκί

Νινότσκα (1939)

Στο Παρίσι του Μεσοπολέμου βρίσκονται τρείς Σοβιετικοί πράκτορες. Η πατρίδα τους έχει αν

Keywords
Τυχαία Θέματα