Δε χάνει στην έδρα της Νιμ η Μπρεστ

13:38 2/5/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά από ένα ευρωπαϊκό τριήμερο με έντονες συγκινήσεις σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, επιστρέφουμε σήμερα σε γνώριμους ρυθμούς πρωταθλημάτων, με το κουπόνι της Παρασκευής να αποτελεί την «προθέρμανση» για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. Δύσκολο το σημερινό πρόγραμμα με λίγες επιλογές, έχουμε, ωστόσο, ξεχωρίσει κάποια σημεία που αξίζουν της προσοχής μας.

«Περνάει» η Μπρεστ

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά ποδοσφαίρου από τη Β' κατηγορία της Γαλλίας

και το Νιμ - Μπρεστ, με την επιλογή μας να είναι το «Χ2» σε απόδοση 2.00. Η Νιμ έχει μόλις μία νίκη εδώ κι επτά αγωνιστικές, συνεχίζει εντός της ζώνης του υποβιβασμού και αρχίζει να αδειάζει η κλεψύδρα, με τις πιθανότητες παραμονής να λιγοστεύουν από παιχνίδι σε παιχνίδι, αφού θα χρειαστεί τουλάχιστον 6 βαθμούς αν θέλει να σωθεί. Το... τρένο της Μπρεστ, από την άλλη, δεν σταμάτησε ούτε στο εμπόδιο της ανεβασμένης Κλερμόν, κόντρα στην οποία και πήρε ακόμα ένα τρίποντο, έστω κι αν δεν έθελξε με την εμφάνισή της. Πρόκειται για την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ligue 2, με απολογισμό 9-2-1 στα δώδεκα τελευταία της ματς και τη μοναδική ήττα της σε αυτό το διάστημα από την πρωτοπόρο Μετς. Κι αν βέβαια δεν υπήρχε αυτό το τεράστιο "νεκρό" διάστημα από τα τέλη Σεπτεμβρίου ως το Γενάρη, με μία νίκη σε 15 αγωνιστικές που παραλίγο να στοιχίσει και τη θέση στον Ντιπόντ, θα χτυπούσε αυτή τη στιγμή με πολύ μεγάλες αξιώσεις την άνοδο.

Νικάει η ΦΚ Αϊντχόφεν

Συνεχίζουμε με τα πλέι οφ ανόδου στη Β' κατηγορία της Ολλανδίας και τον «Άσσο» σε απόδοση 1.80 στην αναμέτρηση ΦΚ Αϊντχόφεν - Σπάρτα Ρότερνταμ. Το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1 και σήμερα οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Αϊντχόφεν ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι περισσότερο από την ισοπαλία και καλείται σήμερα να «καθαρίσει» την πρόκριση στο γήπεδό της. Στα επτά τελευταία παιχνίδια της, άλλωστε, έχει υποστεί μία μόλις ήττα, στην έδρα της με 0-3 από τη Βίλεμ, και στα έξι υπόλοιπα μετρά τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Σπάρτα από την πλευρά της, τους τελευταίους μήνες δε βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση και είναι χαρακτηριστικό ότι το τελευταίο της τρίποντο το πανηγύρισε στις 3 Φεβρουαρίου, όταν επικράτησε 1-2 εκτός έδρας της Γιονγκ Αϊντχόφεν. Έκτοτε έχει δώσει 14 παιχνίδια με τον απολογισμό της να αποτελείται από τέσσερις ισοπαλίες και δέκα ήττες!

«Σπάει το ρόδι» η Άθλοουν Τάουν

Επόμενη επιλογή, από την Ιρλανδία και τον αγώνα Άθλοουν Τάουν - Μπρέι, στον οποίο θα πάμε με το «1Χ» σε απόδοση 2.05. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ακόμη βαθμό στο πρωτάθλημα, παρόλα αυτά παλεύουν όλα τους τα παιχνίδια και στάθηκαν άτυχοι σε κάποια από αυτά. Η Μπρέι, από την άλλη, της θα παραταχθεί με πολλές και σημαντικές απουσίες στη σημερινή αναμέτρηση και θεωρούμε ότι έχει έρθει η ώρα η Άθλοουν Τάουν να «σπάσει το ρόδι» και να πάρει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1 και ενημερωθείτε μέσω του livescore μας για τα αποτελέσματα των αγώνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα