Δε χάνει η Μπρέντα, Κορκ Σίτι με κάλυψη

13:11 11/4/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά από ένα τριήμερο με έντονες συγκινήσεις σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, επανερχόμαστε σε «κανονικούς» ρυθμούς πρωταθλημάτων. Αρκετά τα παιχνίδια που μας προσφέρονται στο πρόγραμμα της Παρασκευής και ξεχωρίσαμε κάποια από αυτά στα οποία θεωρούμε ότι προκύπτουν ενδιαφέρουσες στοιχηματικές ευκαιρίες.

«Χ2» η Μπρέντα

Ξεκινάμε τις σημερινές προβλέψεις για τα παιχνίδια που βρίσκονται στο κουπόνι στοιχήματος με την Ολλανδία, όπου θα πάμε με το «Χ2» σε απόδοση 2.25 στον αγώνα Γκρόνινγκεν

- Μπρέντα. Η Γκρόνινγκεν έχει προβλήματα στην άμυνα, ενώ χτύπησε και ο βασικός τερματοφύλακας Μπιζότ. Βρίσκει απέναντί της την Μπρέντα που παραμένει τέσσερις βαθμούς πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ για την παραμονή, «καίγεται» για βαθμούς, θα παίξει με πάθος για να καταφέρει να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και θεωρούμε ότι σήμερα θα καταφέρει, τουλάχιστον, να μη χάσει.

Συνέχεια με την Ιρλανδία και το ματς Κορκ Σίτι - Σλίγκο Ρόβερς, με την επιλογή μας να είναι ο «1 DNB» σε απόδοση 1.95 (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Η Σλίγκο Ρόβερς είχε δύο δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες κόντρα στην Ντροχέντα και παρ' όλ' αυτά έμεινα στο ισόπαλο 1-1 στην έδρα της. Διατηρήθηκε στη δέκατη θέση με μόλις τέσσερις βαθμούς και δεν θυμίζει σε κάτι την ομάδα που πέρυσι πάλεψε για τον τίτλο μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Η Κορκ Σίτι, από την πλευρά της, ξεκουράστηκε τη Δευτέρα μιας και το παιχνίδι της στην έδρα της Λίμερικ αναβλήθηκε και είχε όλη την εβδομάδα δική της ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα με τη Σλίγκο Ρόβερς. Παρότι έχει παιχνίδι λιγότερο παρέμεινε στην πρώτη θέση μαζί με Ντάνταλκ και Σάμροκ και συνεχίζει αήττητη έχοντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.

Κερδίζει η Λαβάλ

Από τη Β' κατηγορία της Γαλλίας, κρατάμε δύο προτάσεις. Η πρώτη είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 2.35 στο Λαβάλ - Τρουά. Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι «τελικός» για τη Λαβάλ στην προσπάθεια που κάνει να διατηρηθεί στην κατηγορία. Οποιοσδήποτε χαμένος βαθμός ίσως και να αποβεί μοιραίος έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, αλλά έχασε μόνο σε δύο από τα 13 τελευταία στην έδρα της. Απέναντι στην Τρουά που την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από την Μπρεστ και απώλεσε όποιες πιθανότητες είχε για άνοδο, έχει σαφώς μεγαλύτερο κίνητρο και θα τη στηρίξουμε. Η δεύτερη πρότασή μας είναι το Over 2,5 γκολ σε απόδοση 2.35 στην αναμέτρηση Ανζέ - Χάβρη. Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Ανζέ έχει επιβεβαιωθεί το Over 2,5 και περιμένουμε και σήμερα ένα «ανοιχτό» παιχνίδι.

Επόμενη επιλογή, το «2 DNB» σε απόδοση 2.15 στον αγώνα Ίγκολσνταντ - Πάντερμπορν για τη Β' κατηγορία της Γερμανίας. Η Ίνγκολσταντ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα την προηγούμενη αγωνιστική στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Γκρόιτερ Φιρτ. Ήταν το τρίτο 0-0 στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές για την ομάδα του Χέζενχουτλ, που είναι άνετη όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία, από την οποία βρίσκεται μία ανάσα για να την «κλειδώσει» και μαθηματικά. Η Πάντερμπορν, από την άλλη, γνώρισε αναπάντεχη εντός έδρας ήττα από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ένα αποτέλεσμα που αποτέλεσε πισωγύρισμα στην εξαιρετική πορεία της κι ενώ είχε... γκαζώσει με προορισμό τη Μπουντεσλίγκα. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία είχε στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια της, είναι αναμφίβολα η πιο φορμαρισμένη ομάδα μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και θεωρούμε ότι σήμερα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Μπορεί το +11, 5 η Παρτιζάν

Στην Euroleague έχουμε ξεχωρίσει τον αγώνα της Γαλατασαράι με την Παρτιζάν, στο οποίο πάμε με το χάντικαπ +11,5 πόντους για τους Σέρβους σε απόδοση 1.90. Παιχνίδι σπουδαίο για την Γαλατασαράι η οποία κρατάει την τύχη της στα χέρια της. Μετά την χθεσινή νίκη της Λοκομοτίβ Κουμπάν επί της Μπάγερν με 84-75, η Γαλατασαράι χρειάζεται μια απλή νίκη απόψε για να προκριθεί στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας και να αντιμετωπίσει εκεί την Μπαρτσελόνα. Η συμπεριφορά της τον τελευταίο καιρό στην Τουρκία δείχνει πως ο βασικός στόχος της είναι η πρόκριση στα πλέι-οφ που ακόμα και αν δεν έχει ελπίδες, προσδίδει πρεστίζ στην πρωταθλήτρια Τουρκίας. Η Παρτιζάν αποκλείστηκε πολύ εύκολα από τη συνέχεια αλλά γι' αυτό φταίνε οι πολύ σημαντικοί τραυματισμοί. Πάντως η ομάδα πάλεψε τα περισσότερα παιχνίδια και ηττήθηκε εύκολα μονάχα στις έδρες των καλύτερων ομάδων (Ρεάλ, ΤΣΣΚΑ, Μακάμπι). Ιδιαίτερα ψηλά δίνεται το χάντικαπ για την Γαλατασαράι χωρίς λόγο αφού δεν χρειάζεται πια διαφορές. Μια σκέτη νίκη της χρειάζεται και θα περάσει στην επόμενη φάση. Φυσικά και μπορεί να καλύψει το -11.5 αλλά η Παρτιζάν δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Μια νίκη μέχρι 10 πόντους για την Γαλατασαράι και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1 και ενημερωθείτε άμεσα για τα αποτελέσματα μέσω τουLivescore μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα