Δάρας: Τον Πανιώνιο τον γουστάρω

14:24 27/11/2013 - Πηγή: AEK365

Την πρόθεση του να βοηθήσει τον Πανιώνιο όπως μπορεί στην δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται εξέφρασε ο Χρήστος Δάρας ο οποίος είπε πως αφιερώνει πολλές ώρες στην ομάδα γιατί, όπως υπογράμμισε, την γουστάρει.
Όπως έγινε γνωστό ο γιατρός του Πανιωνίου πληρώνει ο ίδιος για τα έξοδα του ιατρικού τμήματος της ομάδας, έξοδα που φτάνουν πάνω από 100.000 ευρώ τον χρόνο. Μάλιστα πριν λίγες μέρες έδωσε 300 ευρώ σε ποδοσφαιριστή για να φάει.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα SPORTDAY, ο Χρήστος

Δάρας τόνισε: "Αν υπάρχει πρόβλημα λειτουργίας και μπορώ να βοηθήσω, θα το κάνω. Την ομάδα την γουστάρω! Αφιερώνω πολλές ώρες. Αν μπορώ να βοηθήσω τον Πανιώνιο, θα το κάνω. Κάποια άτομα στην ΠΑΕ έχουν βάλει το κεφάλι τους στον ντορβά. Άλλοι ασκούν μόνο κριτική. Πρέπει όλοι μας να σεβόμαστε τον Πανιώνιο. Όταν σέβεσαι κάτι που κάνεις, όλα λύνονται. Όσο είμαι στον Πανιώνιο θα κάνω ό,τι μπορώ".
Σύμφωνα με την SPORTDAY, ο Χρήστος Δάρας λίγο έλειψε να πληρώσει και το ξενοδοχείο στην Λιβαδειά όπου έμεινε η αποστολή για το ματς με τον Λεβαδειακό αλλά τελικά το πλήρωσε ο αντιπρόεδρος του Πανιωνίου, Παντελής Τσιλαλίδης.
Όσο για το πριμ νίκης που είχε τάξει στους παίκτες του Πανιωνίου, ο Χρήστος Δάρας είπε: "Είπα στους παίκτες ότι αν κέρδιζαν τον Λεβαδειακό θα έδινα στους αρχηγούς να μοιράσουν όπως θέλουν ένα άλφα ποσό στους συμπαίκτες τους. Μόνο αυτό. Για το ξενοδοχείο τελικά δεν χρειάστηκε".
Ο γιατρός της ομάδας θα έδινε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ποσό των 5000 ευρώ. Τέλος, σε ερώτηση αν συνεισέφερε και αυτός στο να μαζευτούν τα χρήματα που δόθηκαν στους παίκτες πριν λίγες μέρες, ο Δάρας απάντησε αρνητικά λέγοντας πως τα λεφτά προήλθαν από την διοίκηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα