Δαλούκας: Κύριος ο Ψωμιάδης!

15:37 10/10/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά τις πρωινές καταθέσεις των Κύζα και Τσινιάρη, η δίκη για την υπόθεση των στημένων αγώνων ξεκίνησε ξανά τον πρώην διαιτητή, Γιώργο Δαλούκα και τον δημοσιογράφο, Κώστα Βαξεβάνη να καταθέτουν όσα γνωρίζουν.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sentragoal.gr, o Κώστας Βαξεβάνης κατέθεσε για παλαιότερη εκπομπή που είχε κάνει για το παρελθόν του Μάκη Ψωμιάδη.

Ρωτήθηκε αν του έκανε μήνυση ο Ψωμιάδης κι απάντησε: «Γιατί να μου κάνει; Είναι έκθεση πραγματικών γεγονότων» για να πάρει την απάντηση του Ψωμιάδη: «Από την ΕΥΠ τις βρήκες τις πληροφορίες;»
Κάπου εκεί πήρε το λόγο ο δικηγόρος υπεράσπισης του Ψωμιάδη, κ. Ιριώτης και του ζήτησε να μην επεμβαίνει, ενώ ζήτησε από την έδρα να μην ασχολείται με άλλες υποθέσεις, καθώς ο Ψωμιάδης κατηγορείται για συγκεκριμένα αδικήματα κι όχι για το παρελθόν του.
Αφού ανέβηκαν οι τόνοι η έδρα διέκοψε για αύριο Παρασκευή στις 12:30 το μεσημέρι, καθώς ο Βαξεβάνης ζήτησε να μεταβεί στο δικαστήριο μετά την εκπομπή του...
Οσον αφορά στον Γιώργο Δαλούκα ρωτήθηκε αν έχει σχέση με τον Νικόλα Πατέρα, κάτι που αρνήθηκε κατηγορηματικά. «Όχι, δεν έχω καμία σχέση», είπε.
Η κατάθεση Δαλούκα αφορούσε περισσότερο σε άλλη υπόθεση που εκκρεμεί με τον Αχιλλέα Μπέο, παρά στο Καβάλα-Αγροτικός Αστέρας για το οποίο είχε κληθεί να καταθέσει.
«Με είχε απειλήσει ο Μπέος. Δεν φοβόμουν για μένα, αλλά για την οικογένειά μου» είπε ο Δαλούκας, με την δίκη αυτή να εκκρεμεί καθώς έχει πάρει αναβολή, ενώ για τον Ψωμιάδη είπε: «Μου φέρθηκε σαν κύριος».
Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο το πρωί στις 09:00 οπότε και είναι προγραμματισμένο να καταθέσει ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Πατέρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα