«Χτύπημα» σε Μόγες στο περιοδικό του Φέρντιναντ!

14:56 19/3/2014 - Πηγή: AEK365

Το "#5 Magazine" είναι περιοδικό που ανήκει στον κεντρικό αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Ρίο Φέρντιναντ, και στο κείμενο που αφορούσε τα "#5πράγματα που μάθαμε αυτή την εβδομάδα" υπήρξε αναφορά στην πολύ δύσκολη θέση που βρίσκεται ο Ντέιβιντ Μόγες σημειώνοντας μάλιστα πως ο χρόνος του στον πάγκο των πρωταθλητών Αγγλίας τελειώνει.
Συγκεκριμένα, αυτό που γράφτηκε ήταν το εξής: "Ο χρόνος τελειώνει για τον Μόγες. Είναι μια δύσκολη σεζόν για τον Ντέιβιντ Μόγες και η ανησυχία για εκείνον είναι ότι η εντός έδρας ήττα

με 3-0 από την Λίβερπουλ, ίσως να μην αντιπροσωπεύει το ναδίρ. Όχι μόνο η ομάδα του χρειάζεται να καλύψει δυο γκολ μέσα στην εβδομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό για να αποφύγουν την έξοδο από το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά υποδέχονται την Μάντσεστερ Σίτι στο Ολντ Τράφορντ την Τρίτη. Θα είναι μια δύσκολη εβδομάδα".
Μόλις οι υπεύθυνοι του περιοδικού κατάλαβαν τι γκάφα έκαναν, ο τίτλος του κειμένου άλλαξε και αντί για το "ο χρόνος τελειώνει για τον Μόγες", έγινε "δεν υπάρχει χαλάρωση για Μόγες".

Keywords
Τυχαία Θέματα