Χτυπά ενδεκάδα ο Μήτρογλου

17:41 18/2/2014 - Πηγή: AEK365

Η Φούλαμ έδωσε χρόνο στον Μήτρογλου, ώστε να επανέλθει από τον τραυματισμό που είχε υποστεί στο γόνατο, όμως τώρα ο νέος προπονητής της ομάδας κρίνει ότι ο Έλληνας επιθετικός είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Μήτρογλου αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την ομάδα Νέων του συλλόγου στον αγώνα με την Άστον Βίλα (12/2), όπου πέτυχε δυο γκολ και είχε ένα δοκάρι ενώ έπαιξε για δεύτερη φορά χθες (17/2) στην ήττα με 3-1 από την Λέστερ. Η Under-21 της Φούλαμ, σε εκείνον τον αγώνα

ηττήθηκε αλλά ο Μήτρογλου έπαιξε για πρώτη φορά σε όλο το 90λεπτό ενώ είχε μια καλή παρουσία, δημιουργώντας ευκαιρίες για την ομάδα του.

Ο Μάγκατ στον πρώτο του αγώνα στον πάγκο της Φούλαμ αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, με την αγγλική ομάδα να «καίγεται» για βαθμούς καθώς είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 20.

Όσον τρέχουν οι εξελίξεις στα αγωνιστικά, τρέχουν και οι εξελίξεις στα διοικητικά. Ο βοηθός προπονητή, Ράι Γουίλκινς και ο τεχνικός διευθυντής, Άλαν Κούρμπισλεϊ απολύθηκαν ενώ ο πρώην προπονητής της ομάδας, Ρενέ Μιούλεστιν δεν έχει απολυθεί ακόμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα