«Χρυσό» βαθμό ο Απόλλωνας

17:13 25/1/2014 - Πηγή: AEK365

SUPERLEAGUE - 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΛΛΟΝΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ηλίας Σπάθας

Έναν βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί υπερπολύτιμος στη μάχη της παραμονής απέσπασε ο Απόλλωνας από την Καλλονή στο ΟΑΚΑ (0-0). Οι φιλοξενούμενοι αναγκάστηκαν να παίξουν με δέκα παίκτες μόλις

από το 13'(!) λόγω αποβολής του Δεληζήση με απ' ευθείας κόκκινη. Όμως, όχι απλά στάθηκαν όρθιοι, αλλά είχαν και την πιο «καθαρή» ευκαιρία για να πάρουν τη νίκη, όταν ο Φαρινόλα σημάδεψε το δοκάρι στο 47'!

Ο Απόλλωνας έδειχνε να πατά καλύτερα στο γήπεδο από το πρώτο μέρος, παρά την γρήγορη αποβολή του Δεληζήση (για χτύπημα εκτός φάσης στον Ζακουανί). Στο 3' είχε την πρώτη φάση με το σουτ του Ντάλμπεργκ, στο 15' με την κεφαλιά του Φαρινόλα και στο 30' με το σουτ του Τσοκάνη, δείχνοντας πως παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, διατηρούσε να ηνία. Η Καλλονή ανέβασε την απόδοσή της σχεδόν μετά το πρώτο μισάωρο και είχε ευκαιρίες με τον Λεοζίνιο στο 29', με τον Μανούσο στο 40' και με τον Νιαμπούγιου στο 43', με τον Τζόρβα να αποκρούει τις δύο τελευταίες περιπτώσεις.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και στο δεύτερο μέρος, παρά την αριθμητική ανισορροπία, όπως ο Απόλλωνας ήταν αυτός που είχε τις πιο καλές ευκαιρίες. Εκτός από το δοκάρι με τον Φαρινόλα στο 47', είχε πολύ καλή στιγμή στο 80' με μια κεφαλιά του Ντάλμπεργκ. Ενδιάμεσα, είχε απειλήσει και η Καλλονή, με τον Λεοζίνιο στο 63' και με τον Μανούσο στο 76'.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Αναστασιάδης, Ζακουάνι, Ποντάνι, Χωριανόπουλος (83' Καλτσάς), Μαρσέλο (71' Γιορέντε), Κεϊτά, Λεοζίνιο, Μανούσος, Νιαμπούγιου, Περόνε.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Τζόρβας, Δεληζήσης, Κανακούδης, Παντελιάδης, Μίνγκας (92' Καμαρά), Φαρινόλα (72' Πετρόπουλος), Αργυρόπουλος, Τσοκάνης, Ντάλμπεργκ, Λουσέρο (79' Τσιλιγκίρης), Παπαζαχαρίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα