Χρήστου: Να μείνω στους κορυφαίους

19:33 21/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο νεαρός Έλληνας κολυμβητής αναχωρεί για τη Ρώμη, ώστε να συμμετάσχει στην εκδήλωση βράβευσης και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ δήλωσε περήφανος για αυτή τη διάκριση, σκοπεύοντας να παραμείνει στους κορυφαίους και αναφέρθηκε στην προσπάθεια αυτού και των συναθλητών του, κόντρα στα πολλά προβλήματα που ταλανίζουν την Ελλάδα.

Αναλυτικά: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που δέχτηκα αυτή τη τιμητική διάκριση. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, θεωρώ ότι έχω

πετύχει τον στόχο μου και αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος που κατάφερα να εκπροσωπήσω επάξια την Ελλάδα σε αυτή τη σπουδαία εκδήλωση.

Κάθε άνθρωπος, αλλά και κάθε αθλητής στο επίπεδο που εγώ βρίσκομαι και θέλω να παραμείνω, δηλαδή στις υψηλότερες θέσεις του κόσμου, πρέπει να έχει ευθύνες που θα τον βοηθούν να βελτιώνεται συνεχώς και να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όχι μόνο οι Έλληνες κολυμβητές, αλλά και όλοι οι Έλληνες αυτά τα δύσκολα χρόνια και, με δεδομένη αυτή την οικονομική συγκυρία, η οποία βασανίζει τη χώρα μας, θα πρέπει να έχουν πάντα υπομονή, επιμονή, να είναι πεισμωμένοι και πάντα να επιδιώκουν το καλύτερο. Θέλω να τους συμβουλέψω να μη σταματούν ποτέ και να κρατούν διαρκώς ψηλά το κεφάλι».

Keywords
Τυχαία Θέματα