Χριστοφόρου: Οι παίκτες υπερέβαλαν εαυτόν

08:00 25/10/2013 - Πηγή: AEK365

Στο ΓΣΠ ο Απόλλων Λεμεσού ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα κόντρα στην Λάτσιο για την φάση των ομίλων του Europa League με τον Χριστάκη Χριστοφόρου να σημειώνει πως οι ποδοσφαιριστές του υπερέβαλαν εαυτόν και πήραν δίκαια τον βαθμό της ισοπαλίας.
«Σήμερα αντιμετωπίσαμε την πιο δύσκολη ομάδα του ομίλου μας, η οποία έχει να επιδείξει πολλούς τίτλους σε Ιταλία και Ευρώπη και το γεγονός πως ο τελικός θα γίνει στην Ιταλία, τόσο η Λάτσιο,

όσο και η Φιορεντίνα έχουν ως στόχο να φτάσουν μέχρι το τέλος στη διοργάνωση. Σε κάποια διαστήματα το παιχνίδι ήταν ανοικτό και δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις. Οι παίκτες μας υπερέβαλαν εαυτόν και κατά τη γνώμη μου δίκαια πήραμε το βαθμό της ισοπαλίας», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:
«Για πολλοστή φορά ευχαριστώ τους φιλάθλους μας οι οποίοι και πραγματικά διερωτώμαι τι θα κάναμε χωρίς σ' αυτούς. Βαδίζουμε σε έναν πολύ όμορφο δρόμο και έχουν μεγάλο μερίδιο γι' αυτό. Οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι και στη συνέχεια. Να έχουμε δηλαδή καλή παρουσία και στη συνέχεια. Ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στο σύλλογο θα είναι ο ταμίας μας, διότι θα μπει ένα αξιοσέβαστο ποσό στο ταμείο από αυτήν την ισοπαλία».
Συνεχίζοντας, ο Κύπριος τεχνικός επισήμανε: «Εμείς παιχνίδι με παιχνίδι θέλουμε να είμαστε καλύτεροι και ο Απόλλωνας έχει πολλά να κερδίσει μόνο και μόνο από την παρουσία του σε αυτή τη διοργάνωση. Όσον αφορά στη συνέχεια και στα δύο εκτός έδρας ματς με Λάτσιο και Τραπεζούντα, θέλω να πω πως σε τέτοια παιχνίδια όλα χάνονται και όλα κερδίζονται στις λεπτομέρειες».
Καταλήγοντας ανέφερε: «Θα μας έλθει μεγαλύτερη κούραση διότι ας μην ξεχνάμε παίζουμε και στην Κύπρο, όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και στις δύο διοργανώσεις. Για τη Λάτσιο ήταν δύσκολο να πιστέψει πως ο Απόλλωνας μπορεί να τη δυσκολέψει, βάσει της δικής μου άποψης και πιστεύω λίγο η υποτίμηση και λίγο η δική μας απόδοση ήταν αυτά που μας χάρισαν την ισοπαλία».

Keywords
Τυχαία Θέματα