Χρηστίδης: Η μεγαλύτερη βραδιά της ζωής μου!

09:35 16/3/2013 - Πηγή: AEK365

Μπήκε στο ματς στη διαδικασία των πέναλτι. Δεν φοβήθηκε, δεν πτοήθηκε... Μπήκε και έγινε ο μεγάλος ήρωας... Ο Νίκος Χρηστίδης θυμάται τη διαδικασία των πέναλτι και τη μεγάλη πρόκριση επί της ΚΠΡ: «Για μένα αυτή η βραδιά, είναι η σημαντικότερη και η μεγαλύτερη της ζωής μου... Τόσο σαν άνθρωπος όσο και σαν παίκτης. Κλήθηκα να διαχειριστώ την μεγαλύτερη διάκριση στην ιστορία της ΑΕΚ και αυτό αποτελεί τεράστια τιμή για μένα. Απουσίαζα από τα γήπεδα για τρία ολόκληρα

χρόνια και ο Φάντροκ με επέλεξε να παίξω, στην παράταση. Στην αρχή δεν σας κρύβω πως σοκαρίστηκα. Τελικά έπιασα τα δύο πέναλτι και τον δικαίωσα. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ αυτή την βραδιά. Μετά την δεύτερη απόκρουση, σείστηκε όλη η Ελλάδα! Μιλάμε για κάτι πρωτοφανές! Η ΑΕΚ κατάφερε να ενώσει όλη την χώρα και αυτό δεν είναι υπερβολή», ήταν τα λόγια του Νίκου Χρηστίδη, στην ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ.

Ο παλαίμαχος της «Ένωσης» μας μίλησε μετά για ένα περιστατικό που συνέβη στον δρόμο, καθώς εκείνος και ο Μίμης Παπαϊωάννου κατευθύνονταν προς τα σπίτια τους, μετά το παιχνίδι: «Φεύγω με τον Μίμη να πάμε στα σπίτια μας και μας σταματάνε στον δρόμο περίπου 50 άτομα που μας αναγνώρισαν και με σηκώνουν στα χέρια! Εγώ έχω παγώσει, δεν το περίμενα. "Τον Μίμη πρέπει να σηκώσετε, όχι εμένα", τους είπα. Και τότε είπε μια κουβέντα ο Μίμης που πραγματικά με συγκλόνισε και θα την θυμάμαι για όσο ζω: "Νίκο, αυτή είναι η βραδιά σου...". Όταν λέει αυτή την κουβέντα μια προσωπικότητα όπως ο Παπαϊωάννου, δεν γίνεται να με αφήσει ασυγκίνητο. Νιώθω ευλογημένος που έπαιξα στην ΑΕΚ και ήμουν κομμάτι αυτής της τεράστιας επιτυχίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα