Χότζον: Τουλάχιστον δέκα βαθμούς

19:22 5/9/2013 - Πηγή: AEK365

Αρχής γενομένης από το βράδυ της Παρασκευής, κόντρα στη Μολδαβία, στο «Γουέμπλεϊ», η Αγγλία θα πρέπει να κάνει το ένα από τα βήματα που χρειάζεται για να πετύχει το στόχο που έθεσε ο Ρόι Χότζον.
Ο τεχνικός της εθνικής ομάδας έκανε λόγο για ανάγκη συγκέντρωσης δέκα βαθμών, τονίζοντας πως: «Θέλουμε τουλάχιστον δέκα βαθμούς από τα επόμενα τέσσερα ματς, αρκεί να μη χάσουμε από την Ουκρανία και να νικήσουμε το Μαυροβούνιο». Τα «τρία λιοντάρια» θα αντιμετωπίσουν τους Ουκρανούς εκτός έδρας την επόμενη Τρίτη, ενώ με τους Μαυροβούνιους παίζουν τον επόμενο μήνα.

Φυσικά, ο Χότζον δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την ... κατάρα των τραυματισμών και να αποκαλύψει πως για την αναμέτρηση με τη Μολδαβία, τίθεται εκτός και ο Στίβεν Κόκερ!
«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ άτυχοι με τους τραυματισμούς παικτών γιατί έχουμε χάσει πέντε παίκτες(σ.σ Ρούνεϊ, Κόκερ, Τζόουνς, Στάριτζ, Τζόνσον). Ωστόσο, έχουμε αντικαταστάτες τους και είναι πλέον υποχρέωσή τους να κάνουν αυτό που πρέπει για την εθνική ομάδα. Ο Στίβεν Κόκερ γύρισε το πόδι του στην πρωινή προπόνηση και δεν θα είναι ούτε στον πάγκο στο ματς με τη Μολδαβία».

Keywords
Τυχαία Θέματα