Χότζον: Θα βοηθήσουν οι νέοι

21:38 27/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των «τριών λιονταριών», έμεινε εντυπωσιασμένος από τις εμφανίσεις των Μπάρκλεϊ και Τάουνσεντ με τις Έβερτον και Τότεναμ αντίστοιχα στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ και τους επιβράβευσε.
Τους κάλεσε για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα ανδρών της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, τόνισε πως το άξιζαν και με το παραπάνω και θέλησε να περάσει το μήνυμα στους υπόλοιπους νεαρούς διεθνείς για το γεγονός πως: «η πόρτα της ομάδας Ανδρών είναι ανοιχτή».
«Ο Ρος, με είχε εντυπωσιάσει όταν δούλεψα με

τους διεθνείς της Ελπίδων πριν λίγες μέρες, για ένα φιλικό με τη Σκοτία. Ο Τάουνσεντ ήταν υπό παρακολούθηση εδώ και αρκετό καιρό και νομίζω ότι με την κλήση των δυο νεαρών στην εθνική ανδρών, θα δούμε παίκτες με λαμπρό μέλλον. Μπορούν να κάνουν τη διαφορά, να προκαλέσουν αντίκτυπο και εννοείται ότι η επιλογή τους έγινε με γνώμονα το καλό της ομάδας και την επίτευξη του στόχου μας που είναι η νίκη στα δύο προσεχή ματς. Πάνω απ' όλα, πρέπει να καταλάβουν όλοι οι διεθνείς με τα μικρά κλιμάκια της Αγγλίας, ότι η πόρτα της ανδρικής ομάδας είναι ανοιχτή» δήλωσε ο Ρόι Χότζον.

Keywords
Τυχαία Θέματα