Χότζον: Σκληρή ομάδα η Ιρλανδία

22:18 28/5/2013 - Πηγή: AEK365

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός των «τριών λιονταριών»:
«Ανυπομονώ για το παιχνίδι πάρα πολύ. Η Ιρλανδία έχει ένα φανταστικό ρεκόρ με τον Τζιοβάνι Τραπατόνι, καθώς έφτασε σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και απέδειξαν ότι είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος για κάθε ομάδα. Ανυπομονώ επίσης να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας. Η Ιρλανδία θα μας δώσει την ποιότητα που πρέπει να έχει ένας αντίπαλος, ώστε να προετοιμαστούμε για τους πολύ σημαντικούς προκριματικούς αγώνες του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου».
«Θεωρώ τον Τζιοβάνι φίλο μου. Είμαι μεγάλος θαυμαστής

της δουλειάς του και όσων έχει πετύχει στη σημαντική καριέρα του. Αλλά όταν βρίσκομαι αντιμέτωπος με μια ομάδα, ξεχνάω τα περί προπονητή και συγκεντρώνομαι στην ομάδα που βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο».
«Αυτό που ξέρω είναι πως θα είναι πολύ καλά οργανωμένοι στο παιχνίδι τους, πολύ ανταγωνιστικοί και σε μεγάλο βαθμό ετοιμότητας για το παιχνίδι, γιατί έτσι είναι οι ομάδες του Τζιοβάνι».
«Δυστυχώς ο Ντάνι (σ.σ Γουέλμπεκ) υποφέρει ακόμη από τραυματισμό στο γόνατο, απ' όταν ήρθε και στελέχωσε την υπόλοιπη ομάδα το βράδυ της Κυριακής. Δέχεται τη θεραπεία του ιατρικού επιτελείου και ελπίζουμε πως θα αναρρώσει σύντομα, κάτι που φαντάζει αρκετά δύσκολο. Παρ' όλα αυτά τρέφουμε ελπίδες πως θα είναι έτοιμος για το ματς κόντρα στη Βραζιλία».
«Ελπίζω πως στο παιχνίδι, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμάς, ο κόσμος θα έρθει και θα στηρίξει την προσπάθεια που θα κάνουμε, θα ζητωκραυγάσει σε ενδεχόμενη νίκη μας και πως θα σεβαστεί τον αντίπαλο. Είμαι χαρούμενος που θα στείλουμε το μήνυμα και είμαι ακόμη πιο χαρούμενος που η FA φρόντισε τα πάντα ώστε να βεβαιωθεί πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο σωστό κλίμα. Απλώς πρέπει οι οπαδοί μας και οι οπαδοί της Ιρλανδίας θα δείξουν τον σεβασμό που απαιτείται σε ένα τέτοιο παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα