Χότζον: Χαρούμενος που δεν χάσαμε

15:23 18/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Αγγλίας δεν μπόρεσε να φύγει νικήτρια από την Βαρσοβία, μένοντας στο 1-1 κόντρα στην Πολωνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ με τον Ρόι Χότζον να εμφανίζεται ανακουφισμένος που η ομάδα του δεν έχασε και να υπογραμμίζει πως ίσως οι παίκτες του υποτίμησαν το γεγονός πως είχαν μια νύχτα παραπάνω για να παίξουν.
Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για την Τρίτη αλλά λόγω κακών καιρικών συνθηκών έγινε την Τετάρτη με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Αγγλίας να δηλώνει μετά το τέλος του αγώνα: "Είμαι χαρούμενος που αποφύγαμε την ήττα. Δεν παίξαμε

καθόλου καλά και ίσως υποτιμήσαμε το γεγονός πως είχαμε μια νύχτα περισσότερη στην διάθεση μας για να αγωνιστούμε. Οι άνθρωποι του γηπέδου και η Ομοσπονδία της Πολωνίας έκαναν ό,τι μπορούσαν για να καταφέρουμε να παίξουμε, αλλά και πάλι ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κακή κατάσταση. Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ήμασταν δύσκολος αντίπαλος, δεν επιτρέψαμε στους Πολωνούς να μας νικήσουν και πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό".

Keywords
Τυχαία Θέματα