Χωρίς ρήτρα το συμβόλαιο του Μήτρογλου

09:06 20/12/2013 - Πηγή: AEK365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε χθες την επέκταση του συμβολαίου του Κώστα Μήτρογλου ως το 2017 και σημερινά δημοσιεύματα αποκαλύπτουν λεπτομέρειες της συμφωνίας.
Το νέο συμβόλαιο του διεθνή επιθετικού θα έχει ισχύ άμεσα και όχι από το καλοκαίρι με τον Μήτρογλου να λαμβάνει ετησίως 1.5 εκ. ευρώ και να γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος

Έλληνας ποδοσφαιριστής.
Σημειώνεται πως στην συμφωνία δεν προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν θα εμποδίσει τον Μήτρογλου να φύγει στο εξωτερικό αν προκύψει πρόταση που να ικανοποιεί και τις δυο πλευρές. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής εμφανίζεται να έχει απαντήσει αρνητικά στο ενδιαφέρον της Γουέστ Μπρομ και της Μπενφίκα.
Ο Μήτρογλου κατάφερε μέσα σε 11 μήνες να τετραπλασιάσει τις ετήσιες απολαβές του καθώς μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο έπαιρνε 400.000 ευρώ ενώ με την πρώτη επέκταση του συμβολαίου οι ετήσιες απολαβές του έφταναν τις 700.000 ευρώ.
Ο Μαρινάκης συναντήθηκε με τον Μήτρογλου και τον μάνατζερ του μετά την πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ και έπειτα από συζήτηση που κράτησε περίπου έξι ώρες οι δυο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα