Χωρίς να ιδρώσει ο ΠΑΟΚ

19:17 4/1/2012 - Πηγή: AEK365

Εύκολη νίκη πήρε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Λεβαδειακό για την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι Θεσσαλονικείς νίκησαν με 3-1 στο γήπεδο της Τούμπας με τον Αθανασιάδη να καλύπτει το κενό των Κοντρέρας και Βιεϊρίνια επάξια, αφού πέτυχε δύο γκολ και είχε και μια ασιστ. Ο Λεβαδειακός από την άλλη δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη κι έτσι παραμένει χωρίς νίκη από την 11η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Το ματς

Κατά την διάρκεια του

πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία και έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο. Αυτή η σιγουριά στις κινήσεις του είχε ως αποτέλεσμα να πετύχει γκολ στο 22ο λεπτό με τον Ίβιτς, όταν μετά από κάθετη μπαλιά του Αθανασιάδη ο Σέρβος βρήκε την μπάλα και με μια ωραία λόμπα άνοιξε το σκορ. Μετά το γκολ ο ρυθμός έπεσε, αν και ο Λεβαδειακός είχε την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στις επικίνδυνες αντεπιθέσεις του με τον Βασιλειάδη.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έδρασαν γρήγορα και μέσα σε λίγα λεπτά κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον Αθανασιάδη. Πιο συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό ο Φωτάκης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ίβιτς έκανε κεφαλιά πάσα στον Σαλπιγγίδη και αυτός με νέα πάσα βρήκε τον Αθανασιάδη που έκανε το πλασέ και το 2-0. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού στο 86ο λεπτό και πάλι ο Αθανασιάδης βρήκε δίχτυα με ωραίο πλασέ μετά από πάσα του Λαζαρ. Το μόνο που κατάφεραν οι Βοιωτοί ήταν να μειώσει στις καθυστερήσει του δευτέρου ημιχρόνου σε 3-1. Έτσι ο ΠΑΟΚ έφυγε με μια σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας του Πρωταθλήματος

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Γλύκος, Ετό (53' Σταφυλίδης), Κατσικάς, Μαλεζάς, Λίνο, Γκαρσία, Φωτάκης, Ιβιτς (66' Γιάννου), Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Κοιλιάρας (68' Ναπολεόνι), Μελισσάς (56' Ζαουΐ), Βασιλείου, Ζησόπουλος, Φαβάλι, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπος (78' Πόποβιτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα