«Χωρίς φόβο κόντρα στην Γιουβέντους»

10:47 23/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στο "Parken" η Νόρτζελαντ υποδέχεται την Γιουβέντους για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Κάσπερ Χιούλμαντ να καλεί τους παίκτες του να παίξουν χωρίς φόβο κόντρα στους πρωταθλητές Ιταλίας και να μην τα παρατήσουν.

Σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα, ο προπονητής της πρωταθλήτριας Δανίας τόνισε: "Αντιμετωπίζουμε μια από τις σημαντικότερες ομάδες του πλανήτη. Όσο και να ψάξω δεν βρίσκω ένα τομέα στον οποίο υπερτερεί η ομάδα μου έναντι των Ιταλών. Αυτό δεν σημαίνει

πως θα τα παρατήσουμε. Θα πρέπει να αγωνιστούμε χωρίς φόβο, παίζοντας όπως ξέρουμε και μπορούμε, όπως περίπου κάναμε στα δυο πρώτα ματς. Χάσαμε βέβαια, αλλά είχαμε τις ευκαιρίες μας και κάναμε αισθητή την παρουσία μας στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι βέβαιος πως όλοι οι παίκτες μου θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό".
Για την Γιουβέντους, ο Χιούλμαντ δήλωσε: "Η Γιουβέντους δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα. Απαρτίζεται από παίκτες παγκόσμιας κλάσης, με προεξάρχοντα τον Πίρλο, ο οποίος είναι ο κορυφαίος στον κόσμο στην θέση του. Η πραγματική δύναμη, ωστόσο, της ομάδας είναι το σύνολο που έχει φτιάξει ο Αντόνιο Κόντε και στο οποίο φαίνεται η δουλειά και η φιλοσοφία του".

Keywords
Τυχαία Θέματα