Χωρίς εκπλήξεις οι κλήσεις του Ζούρου

13:06 6/6/2012 - Πηγή: AEK365

Τους 14 παίκτες που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της εθνικής ομάδας μπάσκετ για το Προολυμπιακό τουρνουά που θα γίνει στην Βενεζουέλα 2-8 Ιουλίου ανακοίνωσε ο Ηλίας Ζούρος και στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού δεν υπάρχουν εκπλήξεις.
Όπως αναμενόταν εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Σχορτσιανίτης και Κουφός ενώ επιστρέφουν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης. Το πρόβλημα για τον Ζούρο είναι το γεγονός πως Μπορούσης, Φώτσης και Ζήσης, αν Εμπόριο Μιλάνο και Σιένα φτάσουν στον τελικό του ιταλικού πρωταθλήματος, θα ενσωματωθούν στην ομάδα το αργότερο στις

21 Ιουνίου. Όσο για τους Σχορτσιανίτη και Κουφό αυτοί θα είναι στην διάθεση της Εθνικής Ελλάδας σε περίπτωση που πάρει το εισιτήριο για την Ολυμπιάδα του Λονδίνου.

Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι: Αντώνης Φώτσης, Γιάννης Μπουρούσης (Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο), Νίκος Ζήσης (Σιένα), Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Βαγγέλης Μάντζαρης (Ολυμπιακός), Νικ Καλάθης, Κώστας Καϊμακόγλου, Ίαν Βουγιούκας (Παναθηναϊκός), Κώστας Βασιλειάδης, Δημήτρης Μαυροειδής (Μπιλμπάο), Μάικ Μπράμος (Γκραν Κανάρια).

Η Εθνική για να προσαρμοστεί στη διαφορετική ώρα της Βενεζουέλας θα ταξιδέψει στη Βραζιλία, όπου στις 26, 27 και 28 Ιουνίου θα αντιμετωπίσει σε τουρνουά τη «σελεσάο», τη Νέα Ζηλανδία και τη Νιγηρία. Αμέσως μετά, θα μεταβεί στο Καράκας για το Προολυμπιακό Τουρνουά, που χαρίζει τα τελευταία τρία εισιτήρια για το Λονδίνο. Αντίπαλοι της Εθνικής στην πρώτη φάση θα είναι η Ιορδανία (2/7) και Πουέρτο Ρίκο (4/7).

Keywords
Τυχαία Θέματα