«Χωρίς αυτοσυγκέντρωση στο πρώτο ημίχρονο»

00:32 1/2/2014 - Πηγή: AEK365

Η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και τα εύκολα καλάθια που δεν μπήκαν ήταν η αιτία της ήττας του Παναθηναϊκού από την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη. «Η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο δεν βρήκαμε καμία αυτοσυγκέντρωση, ιδιαίτερα στο αμυντικό μας κομμάτι που μας έχει κρατήσει. Δεχτήκαμε 44 πόντους. Ο Χουέρτας μας έκανε μεγάλη ζημιά δημιουργικά. Στο πρώτο δεκάλεπτο μπορέσαμε και ακολουθήσαμε. Στο δεύτερο δεκάλεπτο με το ροτέισον μείναμε πίσω και στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να βγάλουμε τον Χουέρτας εκτός παιχνιδιού. Τα παιδιά κάνανε σοβαρή προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο και νομίζω ότι αυτό θα έπρεπε να το κερδίσουμε στην επίθεση. Μέσα από την άμυνά μας έπρεπε να βάλουμε κάποια εύκολα καλάθια. Η Μπαρτσελόνα είχε κλείσει τους χώρους κι άφηνε σουτ κι έπρεπε να βρούμε εύκολα καλάθια. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια, αλλά όχι από την αυτοσυγκέντρωση στο πρώτο ημίχρονο. Σε τέτοιου επιπέδου ομάδα απέναντι, αυτό το πληρώνεις. Από τη στιγμή που βγήκε ο Διαμαντίδης προσπαθούσαμε με μία πάσα να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Το σοβαρότερο πρόβλημα στο πρώτο μέρος ήταν η άμυνά μας. Έτσι όπως παίξαμε έπρεπε να είμαστε καλύτεροι στην επίθεση».

Για τα δύο φάουλ μέχρι δύο λεπτά πριν το τέλος στην τέταρτη περίοδο: «Γενικότερα δεν έκανε φάουλ η ομάδα λόγω των αλλαγών και την εξαιρετική δουλειά των Μπράμος, Ματσιούλις. Μπορούσαμε να τους σταματήσουμε με φάουλ σε κάποιες περιπτώσεις. Τα παιδιά το καταλαβαίνουν, αλλά κάποιες φορές παίζουν ενστικτωδώς αλλά το καταλαβαίνουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα