«Χοντρό» παρασκήνιο για το ΑΕΚ-Άρης

16:43 18/3/2015 - Πηγή: AEK365

Μεθοδεύσεις και συμπεριφορές που δεν αρμόζουν σε έναν σύλλογο με την κληρονομιά του Άρη στο μπάσκετ παρατηρούνται εσχάτως με αφορμή τον ορισμό του αγώνα των κίτρινων με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Αντιδράσεις που μαρτυρούν τρόμο και ζήλεια για την αναγεννημένη Βασίλισσα και τους οπαδούς της.

Πρόκειται για μια αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League,

η οποία αρχικά είχε οριστεί από τον ΕΣΑΚΕ για το Σάββατο 4 Απριλίου και θα «έπεφτε» πάνω στην ιστορική επέτειο της κατάκτησης του Κυπέλλου Ευρώπης το 1968, με ότι αυτό συνεπάγεται. Η ΕΟΚ, ωστόσο, όρισε, εκ των υστέρων, τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Απόλλωνα Πάτρας στις 5 Απριλίου (στο ΟΑΚΑ), επομένως ο ΕΣΑΚΕ μετατόπισε την αγωνιστική μία εβδομάδα νωρίτερα.

ΑΕΚ και Άρης, λοιπόν, πρόκειται να αναμετρηθούν την Κυριακή, 29 Μαρτίου, στις 3 το μεσημέρι. Την ίδια ακριβώς ώρα, όμως, η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ διεκδικεί το τρόπαιο από τον ΠΑΟΚ στον τελικό της Πυλαίας και -σύμφωνα με την αρχική συμφωνία- θα βρεθούν εκεί 1800 οπαδοί της ΑΕΚ. Συν τις άλλοις, το απόγευμα της Κυριακής αναμένεται να οριστεί και η ποδοσφαιρικής αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Καλλιθέα (εκτός έδρας).

Οι παραπάνω συμπτώσεις, όπως είναι λογικό, έχουν ενεργοποιήσει τους ανθρώπους της ΚΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να γίνει μία ημέρα νωρίτερα ή έστω να αλλάξει η ώρα του αγώνα με τον Άρη. Εδώ πρέπει να τονιστεί ότι από τη στιγμή που ο αγώνας έχει οριστεί η ευθύνη, βάσει κανονισμού, βαραίνει πλέον τον Άρη για το αν θα συναινέσει στο αίτημα της ΑΕΚ.

Μέχρι στιγμής, όμως, οι Θεσσαλονικείς εμφανίζονται ανένδοτοι, επιδιώκοντας να αγωνιστούν σε μια... λάιτ έδρα, θεωρώντας ότι έτσι θα εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα έδρας στους προημιτελικούς των play off.

Keywords
Τυχαία Θέματα