Χιώτης: Δεν τους φοβάμαι

13:12 27/3/2012 - Πηγή: AEK365


Η τωρινή Ρεάλ Μαδρίτης είναι καλύτερη από την ομάδα του 2002-03 που είχε αντιμετωπίσει την ΑΕΚ όπως υποστήριξε ο Διονύσης Χιώτης που μίλησε για εκείνα τα παιχνίδια με την φανέλα της Ένωσης για το Τσάμπιονς Λιγκ στα οποία η ΑΕΚ είχε έρθει ισόπαλη και στην Νέα Φιλαδέλφεια και στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου". Παράλληλα ο Χιώτης ξεκαθάρισε πως σέβεται τους παίκτες της Ρεάλ αλλά

δεν τους φοβάται ενόψει της πρώτης αναμέτρησης για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα "AS" ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ τόνισε: "Έπαιξα δυο φορές εναντίον της Ρεάλ ως παίκτης της ΑΕΚ. Δεν έχασα αλλά δέχτηκα πέντε γκολ. Ήταν η Ρεάλ των galacticos. Έχω όλα τα γκολ στο μυαλό μου. Ο Ζιντάν μου έβαλε δυο στην Αθήνα και ο Γκούτι το άλλο, καθώς με πέρασε σε μια φάση. Και στην Ισπανία τα έβαλε και τα δυο ο ΜακΜάναμαν. Αλλά και εγώ ήμουν διαφορετικός. Δεν είχα καν μακριά μαλλιά. Εκείνη ήταν η Ρεάλ των galacticos. Αλλά ειλικρινά, αυτή είναι καλύτερη. Δεν φοβάμαι τους παίκτες της, μόνο τους σέβομαι".

Ο Χιώτης ρωτήθηκε για τις εκτελέσεις φάουλ του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ να απαντά: "Τον έχω δει να βάζει πολλά γκολ με αυτό τον τρόπο. Όπως αυτό που έβαλε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η μπάλα του Τσάμπιονς Λιγκ είναι επικίνδυνη για τους τερματοφύλακες. Είναι κάτι που προσπαθώ να λύσω στις προπονήσεις πριν από τα παιχνίδια".

Όσο για το μυστικό του ΑΠΟΕΛ, ο Χιώτης δήλωσε: "Το μυστικό του ΑΠΟΕΛ για να φτάσει μέχρι εδώ δεν είναι άλλο από την ομαδικότητα, είμαστε όλοι μαζί μέσα στο γήπεδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα