Χιόνια, κρύο και προβλήματα σε όλη τη χώρα

08:28 10/2/2015 - Πηγή: AEK365

Χιονιά και τσουχτερό κρύο συνθέτουν το σκηνικό του καιρού σε όλη την Ελλάδα, ιδιαίτερα στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία. Χιόνια έπεσαν τη Δευτέρα το βράδυ και στα Βόρεια Προάστια της Αττικής.

Κλειστές λόγω χιονιού η λεωφόρος Πάρνηθας από το τελεφερίκ προς το Καζίνο, η Περιφερειακή Οδός Πεντέλης - Ν. Μακρής, από το ¨414¨ έως τη διασταύρωση Αγίου Πέτρου και η επαρχιακή οδός Ελευσίνας - Θήβας, στην περιοχή

της Μάνδρας.

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί που κινούνται στη Λεωφόρο Χασιάς - Δερβενοχωρίων, στο ύψος Μονής Κλειστών και στην Περιφερειακή Επαρχιακή Οδό Αθηνών - Θηβών, από το ύψος της περιοχής Φίχθι - Αγίας Σωτήρας έως την Οινόη.

Κλειστά θα μείνουν σήμερα τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί σε Παλαιά, Νέα Πεντέλη και Μελίσσια.

Κλειστά θα είναι σήμερα τα σχολεία στους δήμους Δομοκού και Μακρακώμης στη Φθιώτιδα, στον δήμο Αμφίπολης στις Σέρρες, στους δήμους Κοζάνης, Εορδαίας και Φλώρινας, στο Δομοκό, σε όλη την περιφέρεια του δήμου Γορτυνίας και σε Καστρί και Άγιο Πέτρο του δήμου Βόρειας Κυνουρίας, Κόνιτσα, Θήβα και δυο τοπικές κοινότητες στο δήμο Άρτας, στην Τρίπολη. Με μία ωρα καθυστέρηση θα ανοίξουν τα σχολεία σε Καστοριά, Αργος Ορεχτικό και στο Δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής.

Ανεκτέλεστα θα παραμείνουν τα περισσότερα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τα περισσότερα λιμάνια της χώρας, λόγω των θυελλωδών ανέμων. Στην Αττική, δεν εκτελούνται δρομολόγια από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο. Τα δρομολόγια στον Αργοσαρωνικό γίνονται μόνο με συμβατικά πλοία.

Πηγή: www.skai.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα