Χίντινγκ: Δύσκολη, όχι ανίκητη

19:53 6/3/2013 - Πηγή: AEK365

Το εμπόδιο της Νιούκαστλ καλείται να ξεπεράσει η Ανζί για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, με τον προπονητή της, Γκους Χίντινγκ, να μιλά με κολακευτικά λόγια για τις «καρακάξες», χαρακτηρίζοντάς τες ως φορμαρισμένη και δύσκολη ομάδα.
«Πρόκειται να έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα η οποία βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα τις τελευταίες εβδομάδες» είπε αρχικά ο Χίντινγκ και πρόσθεσε «Από την πλευρά μας, είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να επιτύχουμε τον στόχο

μας, ο οποίος ήταν να ξεπεράσουμε τον βαρύ χειμώνα, μένοντας στη διοργάνωση».
Τέλος, αναφέρθηκε στο «προσωπικό στοίχημα» της ομάδας του, να δει αν μπορεί να ξεπεράσει μια ομάδα με ικανότερους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν εμπειρίες από μεγαλύτερο πρωτάθλημα.
«Έχοντας φτάσει στους «16» της διοργάνωσης, θέλουμε να δούμε σε τι επίπεδο είμαστε και αν μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω απέναντι σε ομάδες που παίζουν διαρκώς σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη. Είναι μια δυνατή ομάδα η Νιούκαστλ, αλλά έχουμε προπονηθεί κατάλληλα. Μπορεί να έχουν φοβερούς παίκτες και να αγωνίζονται στο πιο δυνατό πρωτάθλημα, αλλά εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας, έχοντας και εμείς μεγάλους παίκτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα