Χιμένεθ: Θαύμα της πίστης!

16:38 14/5/2012 - Πηγή: AEK365

Για ένα θαύμα της πίστης και της σκληρής δουλειάς μίλησε ο Μανόλο Χιμένεθ αναφορικά με τον άθλο της παραμονής της Σαραγόσα στην Πριμέρα. Σε δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας της Αραγονίας έστειλε ένα μήνυμα σε όλους όσους είχαν καταδικάσει την Σαραγόσα. «Θέλω να πω στα μεγάλα στόματα που μιλούν πολύ: Μεγάλα στόματα, μιλήστε τώρα!» τόνισε ο Χιμένεθ και συνέχισε: «Ήταν ένα θαύμα της πίστης. Της πίστης του κόσμου και της δουλειάς. Κανείς δεν περίμενε να έχουμε μια αντίδραση σαν αυτή που είχαμε μέχρι τώρα. Είμαι πολύ χαρούμενος

για την ομάδα μου. Θέλω να τονίζω πως ένας κόσμος όπως αυτός της Σαραγόσα δεν αξίζει να είναι στην Σεγούνδα, για αυτό οι διοικούντες δεν πρέπει να το επιτρέψουν αυτό το μαρτύριο. Δεν πρέπει να έρθει μια μέρα η ντροπή του υποβιβασμού».

Ο Χιμένεθ εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου με μια φανέλα στο χέρι και εξήγησε: «Είναι η φανέλα που ετοίμασα για αυτό το ματς. Ήταν μια στρατηγική για να δώσω κίνητρο στους παίκτες μου. Ο καθένας έγραψε πάνω της ό,τι ήθελε. Εγώ αφιέρωσα την παραμονή στους γιούς μου, την ομάδα και τον κόσμο.

Φυσικά ο Ανδαλουσιανός αναφέρθηκε και στο μέλλον του στη Σαραγόσα τονίζοντας: «Πρέπει να σκεφτώ αλλά δεν γίνεται να συνεχίσουμε να παίζουμε στην άκρη του ξυραφιού. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να χτίσουμε σωστά την Σαραγόσα. Εγώ θα ακούσω τη διοίκηση αλλά πάνω από τα λεφτά και την προσωπική μου θέση θα βάλω το πλάνο που θα υπάρχει. Η Σαραγόσα θα είναι η πρώτη ομάδα με την οποία θα μιλήσω αλλά το αν θα συμφωνήσουμε ή όχι εξαρτάται καθαρά από το πλάνο που θα μου παρουσιάσουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα