Χέρι χέρι Ατρόμητος και Βέροια

21:09 3/12/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ-11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ: 0-0
Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Περιστερίου
Διαιτητής: Παπαπέτρου

Μετά από ένα κάκιστο ποιοτικά παιχνίδι, Ατρόμητος και Βέροια έμειναν στο 0-0 απογοητεύοντας

Οι δύο αντίπαλοι παρέμειναν συγκάτοικοι στην πέμπτη του βαθμολογικού πίνακα ανεβαίνοντας στους 18 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι

έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση για να πάρουν τη σημαντική νίκη, αλλά δεν τα κατάφεραν κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Παπαπέτρου ο Ρικάρνο Σα Πίντο, με τον Πορτογάλο να... ουρλιάζει!

Από την άλλη ο Χοσέ Γκρανέρο ήταν πιο ικανοποιημένος, καθώς δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια έφυγαν από το πρόγραμμα, χωρίς η ομάδα του να γνωρίσει δύο ήττες.

Μετρημένες ήταν οι καλές φάσεις στο ματς, παρά το γεγονός ότι οι δύο αντίπαλοι θεωρούνται από τις πιο ποιοτικές ομάδες της Σούπερ Λίγκας.
Στο πρώτο μισάωρο τα πάντα κυλούσαν ήρεμα... μέχρι το 28'. Σε εκείνο το σημείο ο Θανάσης Παπάζογλου με μία όμορφη κίνηση και σέντρα-σουτ με το αριστερό έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Η επόμενη καλή φάση σημειώθηκε στο... 55'! Ο Ατρόμητος κέρδισε φάουλ σε καλή θέση, με τον Σωκράτη Φυτανίδη να το εκτελεί και την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν υπήρξε άλλη ευκαιρία με τους Περιστεριώτες να έχουν βγει στην επίθεση, αλλά να μην μπορούν να απειλήσουν τη «Βασίλισσα του Βορρά».

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Κοντοές, Πίτου Γκαρσία (84' Φάμπιο), Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Καραμάνος (84' Τάτος), Αγκουαζί, Ούμπιντες (67' Μπρίτο), Ναπολεόνι, Παπάζογλου.

ΒΕΡΟΙΑ (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Καλί, Όστοϊτς, Μπατιόν, Βάσκες, Αμαραντίδης, Μπεν (89' Βεργώνης), Κάμπορα (71' Βούκιτς), Εσπάρθα (62' Καλτσάς), Μπαργκάν, Βέρτζος

Keywords
Τυχαία Θέματα