Χειρουργείο και διασυρμός…

21:26 10/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ-17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.-ΠΑΟΚ: 3-0

Γήπεδο: Θ.Κολοκοτρώνης

Διαιτητής: Καλογερόπουλος

Βαριά ήττα με 3-0 υπέστη ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη από τον Αστέρα, σε ένα ματς όπου οι Θεσσαλονικείς έχουν πολλά παράπονα από τον Καλογερόπουλο.

Το ματς ξεκίνησε πολύ δυνατά από τα πρώτα λεπτά με τον Αστέρα μόλις στο 3', να χάνει τεράστια ευκαιρία, με τον Μάσα να κάνει τη σέντρα

και τον Μπαράλες από κοντά να αστοχεί σε κεφαλιά-ψαράκι. Στο 6ο λεπτό ο Τζανδάρης ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Ζησόπουλο αλλά ο Καλογερόπουλος έδωσε το πέναλτι, προκαλώντας την οργή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Ωστόσο ο Ιτάνζ μπλόκαρε την εκτέλεση του Μπαράλες και κράτησε το μηδέν.

Παρόλα αυτά στο 9' ο Αστέρας βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Μάσα έβγαλε όμορφα για τον Γιαννιώτα που κατέβασε με το χέρι και με σουτ έκανε το 1-0 σε μια φάση που οι Θεσσαλονικείς φώναξαν και πάλι δικαίως. Τα παράπονα του ΠΑΟΚ συνεχίστηκαν και στο 23', με τον Καλογερόπουλο να κλείνει τα μάτια σε καθαρό χέρι του Σανκαρέ στα όρια της περιοχής, ενώ στο 27' ο Μπαράλες κόπηκε κακώς με οφσάιντ.

Τελικά στο 30ο λεπτό ο Σανκαρέ αμαρκάριστος μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0 για τους Αρκάδες. Στο 34' ο Αθανασιάδης έκοψε σωτήρια στη γραμμή το σουτ του Σανκαρέ και στο 44' ο Ιτάνζ απέκρουσε όμορφα το εντυπωσιακό γυριστό του Μάσα. Όμως στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ρατς έκανε λάθος, ο Γιαννιώτας μπήκε στην περιοχή και με σουτ έγραψε το 3-0.

Στο 55ο λεπτό ο Κοτσίσκι έπεσε και πρόλαβε τον Μακ, ενώ στο 73' ο Βίτορ έκοψε το σουτ του Λούι. Στις καθυστερήσεις ο Μάσα σκόραρε με τον επόπτη να ακυρώνει λανθασμένα το γκολ ως οφσάιντ.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Τσοκάνης, Μουνάφο (89' Τιέ Μπι), Ζησόπουλος, Μάσα, Ρόλε (65' Κουρμπέλης), Γιαννιώτας (80' Παντελιάδης)

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Ρατς, Τζαβέλλας, Βίτορ, Σκόνδρας (59' Παπαδόπουλος), Τζανδάρης (69' Κίτσιου), Μαντούρο, Γκολάσα (40' Μακ), Σαλπιγγίδης, Περέιρα, Αθανασιάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα