«Χειρότερη από την κόλαση η λευχαιμία»

12:18 10/8/2013 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγα χρόνια η είδηση πως ο Στίλιαν Πετρόφ της Άστον Βίλα πάσχει από λευχαιμία συγκλόνισε την ποδοσφαιρική Αγγλία με τον Βούλγαρο άσο να βγαίνει νικητής από αυτή την μάχη και να εργάζεται τώρα στα τμήματα υποδομής της αγγλικής ομάδας.
Ο Πετρόφ μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και τόνισε: "Δεν ξέρω πώς είναι η κόλαση, αλλά αυτό πρέπει να είναι χειρότερο, σας το λέω. Ήταν πολύ δύσκολα, αλλά ποτέ δεν τα παρατήσαμε ως οικογένεια, δεν μπορείς να το κάνεις. Υπήρχαν πολλά ερωτήματα στα κεφάλια μας όλη εκείνη την περίοδο, αλλά ελπίζουμε όλες οι θεραπείες να συνεχίσουν στον σωστό

δρόμο και αυτό είναι το βασικό. Παντρεύτηκα την σωστή γυναίκα και έχω δυο απίστευτα παιδιά, είναι απίστευτα όπως και οι γονείς μου. Η δύναμη και η στήριξη που μου έδωσαν ήταν απίστευτη".
Στην συνέχεια πρόσθεσε: "Με πίεσαν στα όρια μου επειδή ήξεραν πως πρέπει να παλέψω. Σαν παίκτης παλεύεις για να είσαι στην ομάδα, αλλά εδώ παλεύεις για την ζωή σου και αυτό είναι το σημαντικό. Αυτή την περίοδο χρειαζόμουν δύναμη. Μερικές φορές με την χημειοθεραπεία χάνεις την όρεξη σου. Άλλαξε τελείως αλλά ήξερα ότι πρέπει να τρώω και να ενυδατώνομαι και να έχω πειθαρχία. Ήμουν υπερβολικά κουρασμένος για να κάνω το οτιδήποτε, με τάιζαν. Τώρα ξυπνάω κάθε πρωί και είμαι χαρούμενος που βλέπω την οικογένεια μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα