«Χάσαμε στις λεπτομέρειες»

00:29 9/8/2013 - Πηγή: AEK365

Δεν μπόρεσε ο Αστέρας να κάνει γκολ στις ευκαιρίες που δημιούργησε, γι' αυτό αποκλείστηκε από την Ραπίντ, αν και πάλεψε ισάξια, όπως τόνισε ο Σάκης Τσιώλης.«Ήταν ένα δύσκολο ματς. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη στην Τρίπολη και αυτό μας κόστισε. Στο πρώτο ημίχρονο κοντρολάραμε το ματς και χάσαμε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Μπαράλες και τον Ουσέρο. Στο δεύτερο μέρος η Ραπίντ πίεσε, κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα και είχε την ψυχολογία με το μέρος της. Εμείς ήμασταν μέσα στην πρόκριση μέχρι και πέντε λεπτά πριν

από το τέλος. Σε 3-4 ευκαιρίες μέσα στην περιοχή δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ. Η Ραπίντ στην κόντρα έβαλε το 3-1 σε μια άτυχη στιγμή της άμυνας μας. Συγχαρητήρια στη Ραπίντ και καλή συνέχεια», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των Αρκάδων στη συνέντευξη Τύπου.

Για το αν πέρασε λόγω τύχης η Ραπίντ: «Δεν ήταν τύχη. Η Ραπίντ είναι καλή ομάδα. Πέρασε στις λεπτομέρειες. Έγιναν δύο συναρπαστικά ματς και αυτός που έβαλε τα γκολ πέρασε».

Για το ότι δεν υπήρχαν επίσημα ματς για τον Αστέρα: «Είχαμε πιθανότητες. Παλέψαμε μέχρι το τέλος. Το πρόβλημα δεν ήταν μόνο αυτό. Κατά 50% είμαστε καινούργια ομάδα, αλλά θα πω ότι σταθήκαμε καλά. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Θα μπορούσαμε εμείς να είμαστε στη θέση της Ραπίντ».

Για το στόχο του Αστέρα φέτος: «Το ότι έχουμε πιο μεγάλο και δυνατό ρόστερ σημαίνει ότι ο στόχος είναι να ξαναπάμε στα πλέι οφ και να ξαναπαίξουμε Ευρώπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα