Πρόκριση για Βαλένθια, περιμένει η Σουόνσι

20:53 7/11/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 1ος ΟΜΙΛΟΣ- 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 2-3
Γήπεδο: Αρένα Σεν Γκάλεν

Τεράστια ανατροπή έκανε η Βαλένθια και πήρε τη νίκη με 3-2μέσα στην έδρα της Σεν Γκάλεν.

Στο 5ο μόλις λεπτό ο Λόπαρ είπε όχι σε σουτ του Πόστιγκα, ενώ στο 27' το φάουλ του Κανάλες τράνταξε το δοκάρι της Σεν

Γκάλεν. Στο 30ο λεπτό μετά από φάουλ του Κανάλες στο δοκάρι του Λοπαρ ο Πιάτι ήρθε από πίσω κι έκανε το 1-0 για τη Βαλένθια, αλλά η Σεν Γκάλεν απάντησε στο 38'. Ο Μονταντόν έκανε τη σέντρα και ο Μπεσλέ από κοντά έφερε στα ίσα το ματς.

Στο 54ο λεπτό ο Πόστιγκα εν πρόλαβε τη σέντρα του Μπαραγάν, ΕΝΏ ΣΤΟ 55' Ο Γκουαΐτα είπε όχι σε σουτ του Καράνοβιτς και στο επόμενο λεπτό η Βαλένθια κέρδισε πέναλτι αλλά και την αποβολή του Μονταντόν. Ωστόσο ο Ζόνας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, από τα 11 μέτρα και σπατάλησε μια μεγάλη ευκαιρία για τη Βαλένθια. Στο 60' η κεφαλιά του Ζόνας έφυγε λίγο άουτ, αλλά στο 65' ο Καράνοβιτς έφυγε από το κέντρο, πέρασε τον Κόστα και με πλασέ έκανε το 2-1 για την Σεν Γκάλεν. Στο 70' ο Κανάλες έχασε τεράστια ευκαιρία, ενώ στο επόμενο λεπτό Ποστιγκα είχε δοκάρι. Τελικά στο 75ο λεπτο ο Πιάτι έκανε το 2-2 για τις «νυχτερίδες» και στο 86' ο Κανάλες με όμορφο γκολ, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 3-2.

ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ: Λόπαρ, Μονταντόν, Μπεσλέ, Νατέρ, Βιτκίεβιεζ (72' Βίτριχ), Μουτς, Ματίς, Λενγιανί, Ροντρίγκες (59' Στόκλασα), Καράνοβιτς (78' Κεϊτά).

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουαΐταν, Μπαραγάν, Κόστα, Ρομέου, Μπερνάτ, Κανάλες, Μίτσελ (63' Παρέχο), Καρτάμπια (25' Πιάτι), Ζόνας (69' Αλκαθέρ), Πόστιγκα.

ΚΟΥΜΠΑΝ ΚΡ.- ΣΟΥΟΝΣΙ: 1-1
Γήπεδο: Κούμπαν

Στο 1-1 έμεινε με την Κούμπαν η Σουόνσι, παρότι οι ρώσοι αγωνίζονταν με 10 παίκτες.

Μόλις στο 2ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντε Γκουζμάν, ο Μπόνι έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Μπελάνοφ απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώβ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σισέ βγήκε απέναντι στον Βορμ, αλλά ο κίπερ της Σουόνσι τον κέρδισε. Τελικά στο 9' ο Λαμά έκανε όμορφη ενέργεια και γύρισμα από αριστερά και ο Μπόνι με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για τους Άγγλους. Στο επόμενο λεπτό, ο Βορμ απέκρουσε το δυνατό σουτ του Καμπορέ, ενώ μπλόκαρε εύκολα την κεφαλιά του Ξαντάο. Στο 20ο λεπτό, το σουτ του Λαμά πέρασε μόλις άουτ, ενώ έξι λεπτά μετά ο Μπελάνοφ έπεσε κι έδιωξε το σουτ του Ντάιερ. Στο 30' ο Κουμπούλοφ έκανε το γύρισμα στον Ποπόφ, που έχασε τα άχαστο από το μισό μέτρο, ενώ και στο 34' ο ίδιος παίκτης σούταρε μόλις άουτ από ιδανική θέση.

Στο 54ο λεπτό ο Σισέ έχασε μοναδική ευκαιρία εξ επαφής, ενώ στο 58' ακυρώθηκε γκολ του Γάλλου φορ, ως οφσάιντ. Στο 63' και στο 64' οι Καμπορέ και Ουίλιαμς αστόχησαν από καλές θέσεις, ενώ στο 76' η Κούμπαν έμεινε με 10 πάικτες λόγω αποβολής του Ξαντάο. Οι Ρώσοι παρόλα αυτά μπόρεσαν να πάρουν την ισοπαλία 1-1 χάρη σε γκολ του Μπαλντέ στο 90+2'.

ΚΟΥΜΠΑΝ: Μπελάνοφ, Ξαντάο, Ντελμπέρ, Κοζλόφ, Μελγαρέχο (74' Μπαλντέ), Μπουγκάεφ, Τλισόφ (78' Φίντλερ), Καμπορέ, Ποπόφ, Κουμπούλοφ (65' Ιγκνάτιεφ), Σισέ.

ΣΟΥΟΝΣΙ: Βορμ, Αμάρ, Ουίλιαμς, Τιεντάλι, Ντέιβις, Ντε Γκουζμάν, Κάνιας, Ποθουέλο, Μπόνι (70' Βάσκεθ), Ντάιερ (62' Ράνχελ), Λαμά (61' Ράουτλετζ)

Keywords
Τυχαία Θέματα