Χάνσεν: Σαν να κερδίσαμε

18:53 24/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο τερματοφύλακας της Νόρτζελαντ χαρακτήρισε ιστορική την κατάκτηση του πρώτου βαθμού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ τόνισε ότι για την ομάδα του αυτό το αποτέλεσμα ισοδυναμεί με νίκη.

Επίσης αποκάλυψε ότι ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν είναι το ίνδαλμά του.

«Είναι ένα φανταστικό συναίσθημα. Είναι σχεδόν σαν να πήραμε τη νίκη. Είναι πραγματικά ιστορικός ο πρώτος μας βαθμός στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση που κάναμε. Δείχνουμε ότι μάθαμε

από τα λάθη που κάναμε στα πρώτα δύο παιχνίδια της διοργάνωσης, βελτιωθήκαμε και πιστεύω ότι αξίζαμε την ισοπαλία», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά το παιχνίδι, αλλά και την δική του απόδοση, είπε: «Αισθανόμουν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και έκανα κάποιες καλές αποκρούσεις. Ήλπιζα ότι θα παίρναμε τη νίκη, αλλά το γκολ του Βούτσινιτς μας στέρησε μία μεγάλη χαρά, αλλά ήμασταν άτυχοι σε αυτή τη φάση».

Τέλος μίλησε για ίνδαλμά του, τον Μπουφόν, αλλά και τι είπε στον Ιταλό τερματοφύλακα μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε: «Ο Μπουφόν είναι το ίνδαλμά μου και του το είπα μετά το τέλος της αναμέτρησης, γιατί ήταν τιμή για μένα να τον αντιμετωπίσω στο γήπεδο. Αυτό που μου απάντησε με χιούμορ είναι ότι τον κάνω να αισθάνεται γέρος».

Keywords
Τυχαία Θέματα