«Χάνουν τη μπάλα στο λιμάνι»

08:26 20/7/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ

«Χάνουν τη μπάλα στο λιμάνι!», είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία τονίζει: «Καθημερινή ενασχόληση τους πλέον η ΑΕΚ. Παρά τις... συμβουλές του Τίγρη να περιμένουν να τους πει πότε να... τρομάξουν, παρουσιάζονται... ασυγκράτητοι. Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ανακοίνωση κατά του χορηγού της ΑΕΚ!!! Ο Ερασιτέχνης ΟΣΦΠ εναντίον του

Συγγελίδη, επειδή συμφώνησε για χορηγία με την Ένωση! Το κόλπο γκρόσο με τη συμφωνία του πρώην προέδρου τους με τον Μελισσανίδη, τους έκανε να χάσουν πάλι την ψυχραιμία τους».

SPORTDAY

«Ο Τσιρίλο φαβορί για την άμυνα», αναφέρει η εφημερίδα, η οποία κάνει αναφορά και στην απόφαση της ομάδας να ανοίξει την πόρτα των Σπάτων για την επίσημη πρώτη της Δευτέρας.

LIVE SPORT

«Παρών ο κόσμος!», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία τονίζει: «Ανοιχτή η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ». Επίσης, γίνεται αναφορά στη συμμετοχή του Φώτη Κέζου στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας, ενώ για το θέμα του Χουάνπε αναφέρει ότι είναι ακριβός.

GOAL

«ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΚΟΣΜΟ», αναφέρει η εφημερίδα και προσθέτει: «Ανοιχτή για τους οπαδούς η προπόνηση της Δευτέρας». Στα μεταγραφικά, τονίζει: «Αρέσει ο 22χρονος Ισπανός Χουάνπε της Τενερίφης».

Keywords
Τυχαία Θέματα