Χαμός στην Βουλή με Τσίπρα και Στουρνάρα

16:31 19/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ανέβηκαν οι τόνοι στην Βουλή σήμερα το πρωί στην συζήτηση για τις αποκρατικοποιήσεις καθώς υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Γιάννη Στουρνάρα.
Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στην τοποθέτηση του ανέφερε το εξής: "Τι ακριβώς κάνουν οι

κύριοι του ταμείου και δεν μας δίνουν καν τη δυνατότητα να έχουμε πρόσβαση στην εκτίμηση της περιουσίας του ελληνικού δημοσίου που πάτε να την ξεπουλήσετε, όπως-όπως και όσο-όσο".
Ο υπουργός Οικονομικών πήρε αμέσως μετά τον λόγο και είπε το εξής: "Παρόλο που μου είστε πολύ συμπαθής δεν αποφύγατε πάλι σήμερα απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπό μου. Είπατε ότι αν δεν ήμουν υπουργός θα μπορούσα να ήμουν κάλλιστα εκπρόσωπος της τρόικας. Ξέρετε, αυτό δείχνει τα αδιέξοδά σας τα οποία έχουν έρθει στην επιφάνεια τις τελευταίες ημέρες που μπερδευτήκατε ζητήσατε αναστολή μνημονίου σας εγκάλεσαν στην τάξη ότι είχατε πει παλιά κατάργηση μνημονίου, απλά νομίζω ότι ανήκουμε σε άλλους κόσμους. Διότι εγώ λέω την αλήθεια, λέω στον κόσμο ποια είναι η πραγματικότητα και ποιες είναι οι λύσεις που μπορούμε να επιδιώξουμε. Ενώ εσείς απευθύνεστε ίσως σε κατώτερα ένστικτα και λέτε στον κόσμο ότι μπορεί να μείνουμε στο ευρώ χωρίς να έχουμε μνημόνιο, με αναστολή μνημονίου, αυτά είναι λαϊκισμοί και ψεύδη".

Keywords
Τυχαία Θέματα