Χαμός με Λάζοβιτς και Κουρμπέλη

11:03 2/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ώρα των Σπορ

«Τους θέλει μεγάλη ομάδα» είναι ο τίτλος της ΩΡΑ που προκύπτει από όσα αναφέρουν τα σέρβικα δημοσιέυματα για Λάζοβιτς και Ντρίντσιτς. Οι Σέρβοι τονίζουν πως ήταν αναμενόμενο τέτοιοι παίκτες να κεντρίσουν το ενδιαφέρον μιας μεγάλης ομάδας

Επίσης η ώρα έχει τίτλος «Επαφές για Κουρμπέλη» προαναγγέλοντας συνάντηση με την διοίκηση του Αστέρα Τριπολης για τον 21χρονο αμυντικό τονίζοντας πως το ενδιαφέρον της ΑΕΚ έχει αναθερμανθεί για

τα καλά

GOAL

Το ότι η ΑΕΚ προχωράει για τον Λάζοβιτς είναι το βασικό χτυπημα του GOAL όπου αναφερει τα εξής:

Η ΑΕΚ θα κάνει την κίνηση για την απόκτηση του 31χρονου Σέρβου Σταρ που είναι θετικός. "Έτοιμη η πρόταση για το Λάζοβιτς», είναι ο τίτλος ενώ παράλληλα αναφερει ότι «Κλείδωσε το ταξίδι στην Αργεντινή» και πως η ΑΕΚ πάει...«Δυνατά για Κοροβέση και Κουρμπέλη»

Sportday

«Δικός της. Στέλνουν στην ΑΕΚ το Λάζοβιτς οι Σέρβοι» είναι ο τίτλος της εφημερίδας από όπου προκύπτει πως η μεταγραφή του Λάζοβιτς στην ΑΕΚ έχει προχωρήσει πάρα πολύ σύμφωνα με τα Σερβικά ΜΜΕ.

«Ψήνεται επαφή για Κουρμπέλη» συμπληρώνει η εφημεριδα.

LiveSport

«Δύο μέτωπα και μια έκπληξη», Λάζοβιτς και Κουρμπέλης είναι οι δύο προτεραιότητες της ΑΕΚ σύμφωνα με την εφημερίδα αλλά ψάχνουν ακόμα μια σούπερ περίπτωση από το εξωτερικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα