Χαμηλώνει τους τόνους ο Παλότα

20:43 9/10/2014 - Πηγή: AEK365

Αφού έχουν ειπωθεί πάμπολλα όλες αυτές τις ημέρες, ο πρόεδρος της Ρόμα αποφάσισε να πάρει θέση με στόχο την... ειρήνη. Οι σχέσεις του με τον Αντρέα Ανιέλι, άλλωστε, είναι άριστες σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο (μαζί ήταν και μαζί έχασαν στις πρόσφατες εκλογές της ομοσπονδίας) και όχι μόνο (κοινά επιχειρηματικά πλάνα στις ΗΠΑ) και έτσι αποφάσισε να κάνει ένα βήμα μπρος και να ζητήσει ηρεμία από όλους.

«Σίγουρα υπάρχει πίκρα για το αποτέλεσμα αλλά στο Τορίνο έγινε ένας ποδοσφαιρικός αγώνας με διαιτητικά λάθη και όχι

ο παγκόσμιος πόλεμος. Η ήττα δεν με κάνει ευτυχισμένο αλλά την αποδέχομαι. Εγώ, η διοίκηση, όλοι. Την αποδέχομαι, επίσης, επειδή η ομάδα έδωσε το 100% και είμαι υπερήφανος για αυτό» είπε ο πρόεδρος των Τζαλορόσι και πρόσθεσε: «Μπορεί να υπάρξουν διαιτητικά λάθη σε έναν αγώνα, όπως μπορεί να υπάρξουν και λάθη από τους ποδοσφαιριστές. Φυσιολογικά είναι αυτά και γίνονται αποδεκτά. Αγωνιστικά, πάντως, δεν αισθάνθηκα κατά τη διάρκεια του αγώνα ότι είμαστε κατώτεροι από την Γιουβέντους».

Ο Παλότα ρωτήθηκε και για όσα έγιναν ανάμεσα σε οπαδούς των Μπιανκονέρι και ποδοσφαιριστές ή μέλη του πάγκου της Ρόμα στο Juventus Stadium, για να πει ότι «αυτά που έγιναν, όσα είπαν στον Λιάγιτς και τον Στρούτμαν ή κάποιες σφαλιάρες σε μέλη της ομάδας, με ενόχλησαν. Αυτό σίγουρα δεν είναι σπορ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή είναι η Γιουβέντους. Οταν σε ένα γήπεδο υπάρχουν 40-50-60.000 κόσμος, θα υπάρξουν και 5-6 σάπια μήλα. Αυτοί οι 5-6 δεν θα πρέπει να ξαναμπούν σε γήπεδο. Δεν πρέπει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα αλλά μπορεί να συμβούν παντού, στην Ιταλία, στην Ευρώπη, ακόμη και στις ΗΠΑ».

Keywords
Τυχαία Θέματα