Χαμένη ευκαιρία για Έβερτον

23:56 19/1/2015 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE-22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: 0-0
Γήπεδο: Γκούντισον Παρκ

Η Γουέστ Μπρομ δίχως να ενδιαφέρεται για το καλό του ποδοσφαίρου και τη διασκέδαση του κόσμου στις εξέδρες, «εγκλώβισε» την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» και με ατσαλένια άμυνα κράτησε το ματς στο 0-0 για την 22η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Έχασε πέναλτι στο 44' ο Μιραλάς.

Το μοναδικό που θα θυμάται κανείς από το πρώτο ημίχρονο αυτού του αγώνα, θα είναι η μεγάλη χαμένη ευκαιρία που είχε η Έβερτον να πάρει το προβάδισμα ένα λεπτό πριν την

ανάπαυλα με το πέναλτι που κέρδισε σε χέρι του Λέσκοτ. Ο Μιραλάς έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-0 έπειτα από ένα πολύ κακό πρώτο 45λεπτο κατά το οποίο η Γουέστ Μπρομ έπαιξε αμυντικά, έκλεισε όλους τους διαδρόμους, κατέστρεψε το παιχνίδι των «ζαχαρωτών» και ουσιαστικά πέτυχε το σκοπό της. Επιθετικά οι «baggies» ήταν πραγματικά ανύπαρκτοι, αλλά αυτό το οποίο ήθελαν να κάνουν στο γήπεδο, βάσει της εντολής του Πιούλις, το έκαναν πολύ καλά.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε μεγάλη διαφορά. Με τον Κέβιν Μιραλάς να «πληρώνει» την απόφασή του να εκτελέσει αυτός το πέναλτι και να κάθεται στον πάγκο, η Έβερτον συνέχισε να ψάχνει μάταια για τη... σχισμή στην άμυνα των «baggies» που θα της επέτρεπε να ψάξει το γκολ. Η πίεση από τα «ζαχαρωτά» αυξήθηκε κατακόρυφα, ο Μπέσιτς είχε ένα καλό σουτ στο 72' από μακρινή απόσταση και η γκρίνια σιγά - σιγά γινόταν πιο έντονη από τις εξέδρες για τους γηπεδούχους... Στο 76' σημειώθηκε μια επίθεση της προκοπής με τον Λουκάκου να σουτάρει δυνατά και άστοχα από πάσα του Νέισμιθ και η κλεψύδρα άδειασε με τους γηπεδούχους να μην κάνουν κάτι αξιόλογο για να πάρουν κάτι παραπάνω από τον έναν βαθμό.

ΈΒΕΡΤΟΝ: Ρομπλς, Κόουλμαν, Στόουνς, Γιαγκέλκα, Μπέινς, ΜακΚάρθι, Μπαρι, Μπέσιτς (79' Μπέσιτς), Νέισμιθ, Λουκάκου, Μιραλάς (46' Οβιέδο)

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Γουίσντομ, ΜακΌλεϊ, Λέσκοτ, Μπερντ, Γκάρντνερ, Μπραντ, Γιάκομπ, Μόρισον (65' Σεσενιόν), Ανιτσέμπε (79' Ιντέγιε), Μπεραΐνο (70' Ντόρανς)

Keywords
Τυχαία Θέματα