Το παλεύει ακόμα η Ρόμα (VIDEO)

20:56 12/4/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΟΜΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ: 3-1
Γήπεδο: Ολίμπικο

Όσο ζει ελπίζει η Ρόμα που κέρδισε με 3-1 την Αταλάντα και μείωσε τη διαφορά της από τη Γιουβέντους.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Κονσίλι είπε όχι σε σουτ του Ζερβίνιο, ενώ στο 6' και στο 7' τα σουτ των Μαϊκόν και Τότι, πέρασαν λίγο άουτ. Στο 12ο λεπτό ο Κονσίλι απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Ζερβίνιο και στο 13' ο Ταντέι με μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 για τη Ρόμα. Στο 16' και στο 17' ο Κονσίλι έδιωξε τα σουτ των Λιάγιτς και Τότι, ενώ

στο 18' το σουτ του Ναϊνγκολάν έφυγε ψηλά άουτ. Η Αταλάντα είχε μια καλή ευκαιρία με τον Μποναβεντούρα στο 23', ενώ στο επόμενο λεπτό ο Στεντάρντο έκοψε σωτήρια τν Τότι και στο 33' το σουτ του Λιλαγιτς έξυσε το δοκάρι του Κονσίλι. Στο 35' το σουτ του Εστιγκαρίμπια κόντρα στον Ντε Ρόσι κι έφυγε μόλις έξω, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Κονσίλι έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του Μαϊκόν και στο 37' όπως και στο 39' οι Λιάγιτς καθ Μποναβεντούρα έχασαν ακόμη δύο καλές ευκαιρίες. Τελικά στο 4ο λεπτό οι παίκτες της Ρόμα έκρυψαν την μπάλα, ο Ντε Ρόσι από αριστερά έστρωσε στο πέναλτι στον Λιάγιτς που με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 50' και στο 51' οι προσπάθειες των Ταντέι και Ντε Ρόσι δεν βρήκα στόχο, όπως κι εκείνο του Ναϊνγκολάν στο 54, ενώ στο 63' μετά από όμορφη μπαλιά του Λιάγιτς, ο Ζερβίνιο έκανε από κοντά το 3-0. Τι μόνο που κατάφερε η Αταλάντα ήταν να μειώσει στο 78ο λεπτό με τον Μιλιάτσιο.

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Κάσταν, Τολόι, Μαϊκόν (81' Ρομανιόλι), Ντοντό, Ντε Ρόσι, Ναϊνγκολάν, Ταντέι, Λιάγιτς (87' Ρίτσι), Ζερβίνιο, Τότι (76' Μπαστός).

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Στεντάρντο (73' Λουκίνι), Μπεναλουάν, Μπρίβιο, Γέπες, Κιγκαρίνι, Μιλιάτσιο, Εστιγκαρίμπια (65' Μπαζέλι), Μποναβεντούρα, Ντε Λούκα (59' Λιβάγια), Ντένις.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΚΑΛΙΑΡΙ: 1-1
Γήπεδο: Σίτα ντελ Τρικολόρ

Στο 1-1 κόλλησαν Σασουόλο και Κάλιαρι με την πρώτη να μην μπορεί να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη δεύτερη να μην κλειδώνει την παραμονή.

Στο 7ο λεπτό το σουτ του Κόντι, έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 24' ο Αβράμοφ δεν ανησύχησε από το σουτ του Μπεράρντι. Τελικά στο 36ο λεπτό ο Σανσόνε έβγαλε τρομερή κάθετη μπαλιά στον Ζάζα, που με κοντινό σουτ, άνοιξε το σκορ για τη Σασουόλο.

Ωστόσο με την έναρξη της επανάληψης η Κάλιαρι ισοφάρισε και συγκεκριμένα στο 46ο λεπτό με το πέναλτι του Ιμπραΐμι. Στο 86' και στο 89' τα σουτ των Σανσόνεκαι Ιμπαρμπό, δεν βρήκαν στόχο.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Πέγκολο, Αριάουντο, Γκατσόλα, Λόνγκι, Αντέι, Μεγκνανέλι, Μπιοντίνι (81' Φλοκάρι), Μισιρόλι, Μπεράρντι (59' Φλόρες), Σανσόνε (89' Μασούτσι), Ζάζα.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αβράμοφ, Πιζάνο, Ροσετίνι, Μούρου, Αστόρι, Κόντι, Ντεσένα (90' Κόσου), Έρικσον (88' Ταμπανέλι), Ιμπαρμπό, Ιμπραΐμι, Σάου (73' Αβελάρ).

Keywords
Τυχαία Θέματα