Χακόμπο: Ιδανική προοπτική ο ΠΑΟΚ

14:13 6/8/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Σανθ Χακόμπο βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ με τον Ισπανό τερματοφύλακα να παραδέχεται πως αποτελεί ιδανική προοπτική για εκείνον να αγωνιστεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αν και, όπως είπε, δεν θέλει να χαλάσει τις σχέσεις του με τους φίλους του Αστέρα Τρίπολης όπου αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "Arcadia-sports.gr", ο Χακόμπο

τόνισε: "Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ ο οποίος μου είπε ότι θέλει πολύ να συνεργαστούμε. Όταν έφυγα από τον Αστέρα έφτασα κοντά σε συμφωνία με ομάδες από την Αγγλία, αλλά ο ΠΑΟΚ μου φαίνεται ιδανική προοπτική για την καριέρα μου. Δεν σου κρύβω ότι σκέφτομαι το πώς θα το πάρουν οι οπαδοί του Αστέρα. Δεν θέλω να χαλάσει αυτή η σχέση που έχτισα πέρσι μαζί τους. Είναι όμως μια καλή προοπτική για εμένα η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και η επιστροφή στην Ελλάδα".
Όσο για τις παραμέτρους που θα παίξουν ρόλο στην τελική του απόφαση ο Ισπανός τερματοφύλακας δήλωσε: "Πρέπει πρώτα να δω την πόλη της Θεσσαλονίκης και το περιβάλλον της ομάδας. Για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο".
Όσο για τις προτάσεις που δέχτηκε μετά την αποχώρηση του από τον Αστέρα Τρίπολης, ο Χακόμπο δήλωσε: "Πέρασα πολύ όμορφα στον Αστέρα. Στην συνέχεια όμως δέχθηκα προτάσεις από την Αγγλία. Στην αρχή συζήτησα με την Έβερτον, συμφωνήσαμε αλλά οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν να πάω δανεικός για ένα χρόνο στην Τσάρλτον. Δεν το δέχθηκα. Πριν από μερικές μέρες μου έκανε πρόταση η Μίντλεσμπρο η οποία επίσης ήθελε να με στείλει σε άλλη ομάδα για έναν χρόνο. Αρνήθηκα και πάλι. Και έπειτα με πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ".

Keywords
Τυχαία Θέματα