Χάινκες: «Δεν χρειάζομαι συμβουλές απ’ τον Γκουαρντιόλα»

08:57 13/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ποτέ στην καριέρα του ο Γιούπ Χάινκες δεν μίλησε με κάποιον προπονητή για να πάρει συμβουλές. Το ίδιο θα γίνει και με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος ξέρει καλά - όσο κανένας άλλος - την Μπαρτσελόνα.
Ενοχλημένος από τη ερώτηση Γερμανού δημοσιογράφου για το αν σκοπεύει να επικοινωνήσει με τον Πεπ Γκουαρντιόλα για να μάθει τα «μυστικά» της Μπαρτσελόνα παρουσιάστηκε ο Γιούπ Χάινκες.

Ο

Καταλανός τεχνικός θα αναλάβει την επόμενη σεζόν την Μπάγερν Μονάχου, ωστό ο προκάτοχός του δεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το «κονέ» για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τους «μπλαουγκράνα» στα ημιτελικά του Champions League.

«Εάν επικοινώνησα με τον Γκουαρντιόλα; Σας παρακαλώ να σεβαστείτε τη δική μου δουλειά. Ποτέ δεν έχω συμβουλευτεί κάποιον προπονητή για να αντιμετωπίσει κάποιον αντίπαλο. Δεν χρειάζομαι κανέναν», ανέφερε αρχικά ο 67χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Το πρωί είπα στη γυναίκα μου ότι είχα το συναίσθημα ότι θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Είναι ένα εξαιρετικό ζευγάρι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Η Μπαρτσελόνα έχει κυριαρχήσει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και έχει γοητεύσει με το δημιουργικό της παιχνίδι. Αυτό αποτελέσει ένα έξτρα κίνητρο, αλλά και την Μπάγερν δεν την θέλει κάθε ομάδα».

Στη συνέχεια, ο Γερμανός τεχνικός τόνισε: «Είχα νικήσει δύο φορές με την Αθλέτικ Μπιλμπάο την Μπαρτσελόνα μέσα στο Καμπ Νου και αυτή ήταν με την Dream Team του Κρόιφ. Είμαι ευχαριστημένος, επειδή θα γίνουν δύο σπουδαία ματς».

Κατάλήγοντας, ο Χάινκες δήλωσε: «Εντάξει παίζουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας. Αυτό δεν σημαίνει κάτι. Χρειάζεται να είσαι σοβαρός και στα δύο παιχνίδια, επειδή η ατμόσφαιρα του Καμπ Νου θα παίξει το δικό της ρόλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα