Μπρουνι: Η θέση της γυναίκας είναι σπίτι με τα παιδιά της

14:20 27/11/2012 - Πηγή: AEK365

Αν και η Κάρλα Μπρούνι θεωρούνταν πάντα μια άκρως ανεξάρτητη γυναίκα φαίνεται πως κάτι άλλαξε με τον Νικολά Σαρκοζί.

Σε συνέντευξή της στη γαλλική «Vogue» η 44χρονη πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας δήλωσε ότι «η θέση της σύγχρονης γυναίκας είναι στο σπίτι με τα παιδιά της».

"Eίμαι αστή. Αγαπώ την οικογενειακή ζωή, μ΄ αρέσει να κάνω καθημερινά τα ίδια πράγματα. Μ' αρέσει τώρα να έχω έναν άνδρα. Είμαι μία πραγματική αστή. Κατέληξα να γίνω σαν

τη μαμά μου σε ορισμένα πράγματα», δήλωσε η Κάρλα και όλοι έμειναν άφωνοι μιας και δεν πάνε πολλά χρόνια από τότε που δήλωνε ότι βαριέται αφόρητα τη μονογαμία.

Η Κάρλα πήρε θέση για το γάμο των ομοφυλοφίλων, που απασχολεί πάρα πολύ αυτή την εποχή τη Γαλλία και τάχθηκε υπέρ: «Είμαι μάλλον υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων και της υιοθεσίας. Έχω πολλούς φίλους, γυναίκες και άνδρες, που βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση και δεν βλέπω τίποτα το ασταθές ή το διαστροφικό μέσα στις ομοφυλοφιλικές οικογένειες».

Ωστόσο για τον Νικολά Σαρκοζί δήλωσε:

«Ο άνδρας μου είναι μάλλον κατά, για λόγους που συνδέονται με την πολιτική του καριέρα, γιατί βλέπει τους ανθρώπους κατά ομάδες χιλιάδων αντί για ομάδες ατόμων που γνωρίζουμε», είπε η Μπρούνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα