Μπούρμπος: Η ΑΕΚ θα βρίσκεται εκεί που της αξίζει

16:32 27/3/2014 - Πηγή: AEK365

Σίγουρος πως η ΑΕΚ θα επιστρέψει άμεσα εκεί που της αξίζει, δίνοντας παράλληλα και συμβουλές στον τρόπο που βλέπει ο κόσμος την ομάδα, εμφανίστηκε ο Χρήστος Μπούρμπος. Μιλώντας, στο ΑΡΤ Fm, o πρώην παίκτης της Ένωσης και νυν αρχηγός του ΟΦΗ είπε αναλυτικά:

Για την πορεία του ΟΦΗ

«Η ομάδα ταλαιπωρήθηκε τα προηγούμενα χρόνια από πολλά οικονομικά προβλήματα. Φέτος οι άνθρωποι της ομάδας που έχουν αναλάβει τα έχουν βάλει σε μια τάξη.

Εμείς παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και είναι αλήθεια είναι ότι όλο το νησί περιμένει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο».

Για την ΑΕΚ

«Δεν το συζητάμε αν λείπει η ΑΕΚ από την Superleague. Είναι από τα μεγαθήρια του ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι σίγουρο ότι θα επανέλθει και θα επανέλθει πιο δυνατή από ότι ήταν. Έχουν αναλάβει άνθρωποι οι οποίοι έπρεπε να βρίσκονται στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Θεωρώ ότι σε δύο χρόνια θα βρίσκεται εκεί που της αξίζει.

Δεν την έχω παρακολουθήσει φέτος πολύ. Παίζουν δύο φίλοι μου στην ομάδα ο Ρόβας και ο Νίκος ο Γεωργέας. Υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα στην ομάδα, είναι δύσκολη κατηγορία η Γ' Εθνική όπως και η Β'. Ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή και το σημαντικό είναι η ομάδα να κάνει αυτό που πρέπει, να βγάλει τις κατηγορίες και όχι τόσο η απόδοση της στα παιχνίδια.

Σημαντικό είναι να επανέλθει η ΑΕΚ στην Α' Εθνική. Πραγματικά η Γ' Εθνική είναι δύσκολη κατηγορία, όσο εύκολο και αν ακούγεται στο αυτί. Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα. Θα έρθουν και οι στραβές. Το σημαντικό είναι ότι ο κόσμος στηρίζει την ομάδα και αυτό φαίνεται σε όλα τα γήπεδα που παίζει».

Keywords
Τυχαία Θέματα